Evet abilerim arkadaşlarım filme gittiniz mi gidenlerin yorumlarını almak istedim bi :) Fragmanda ben baya güldüm filmin tamamı da esprilerle dolu mu ?
Printable View
Evet abilerim arkadaşlarım filme gittiniz mi gidenlerin yorumlarını almak istedim bi :) Fragmanda ben baya güldüm filmin tamamı da esprilerle dolu mu ?
Para kazandırmayın şu adama ya vallaha üzülüyorum :(
23:00 e bilet aldım :) gece yaparım yorumumu
Gittim, gulmedim dersem yalan olur, ama zekayla guldurmedigi kesin.
Kisacasi icinizde kalmasin gidin. :)
gittim,,, filmin ilk 20-25 dakkası pek güldürmedi,,,
ada sahnesinde takım çekilişi yeri baya güldürdü..
ama genel bakınca pek ole ahım şahım güldürmedi... hee cok guldugum yerler oldu ama...
fena değil diyelim.
gidilir izlenir,,, ailecekde gidilebilinir,,, küfür falan pek yok.
iyi akşamlar
Rıdvan :)
gıttım geldım cok guzeldı bazı sahnelerde karnıma agrı gırdı ozellıkle talas dokulme oyununda gercekten ıyı hazırlamıslar
Film fragmandan ibaret yada ben çok beklenti içine girmişim.
gittim çok beğendim balık sahnesi kopardı :)
film zevki kısıye göre değişir tabı ama acıkcası ben pek beğendım dıyemıycem akıllıca espırıler yoktu bel altı bırkac olaya gulup gecılen bır fılm
komik mizahıyla izlenebilirse bende gittim çok güldüm keyif aldım
Şahan bence bu karakteri iyi oynuyor olabilir ama şahsi fikrim bu kadar para harcayıp uğraşacağına , otursun 5 dakika daha düşünüp kaliteli senaryo ve espri yazsın daha mantıklı bence.
Tv8'de programı varken gerçekten çok iyiydi diyebilirim veya yaşım ufak olduğu için öyle geliyor olabilir kaldı ki facebook,twitter,sözlük derken mizah anlayışı birçok insanın değişmiştir belki ama sanki ünü arttıkça güldürmemeye başladı.
Zaten mizah yaparken günceli takip etmek biraz risktir.Ciddi kafa gerektirir.Yandaş olmanız veya karşıt olmanız gerektiği durumlar olabilir ki bu tepkiye neden olabilir.Aslında en mantıklı yapabileceği youtube için 5 10 dakikalık güncelle alakası olmayan video skeçleri yapsa sinema başarısının çok daha üstüne çıkabilir.Aynı parayı kazanamaz orası ayrı.
bende gittim bugun aşırı bi beklenti içerisime girmeyin çok komik çok gülecegim diye gıderseniz gülemezsiniz zaten cok komik diyemem normal bir filmdi biraz fazla uzun olmus vakti olan gidebilir biraz neselenmek istiyorsanız sadece tiplemeler komik zaten..
ben yeni geldim :) 10 üzerinden 9 diyebilirim şahsım adına :) daha ötesi komedi nasıl olur bilmiyorum
recebin hayvanlıklarına gülüyoruz işte :o
1-2 sahne haricinde full güldüm diyebilirim.Bence beklentilerin üzerindeydi yinede :)
yorumlara göre sanırım ortalama 10 üzerinde 8 8.5 falan alır. zaten bu filmde güldüğümüz recebin bu kro tiplemesi yaptığı hayvanlıklar :)