Arkadaslar aracimi bixenon yapmak istiyorum ortalama fiyati ne kadar birde istanbulda tafsiye edeceginiz yer varmi saygilar herkeze
Printable View
Arkadaslar aracimi bixenon yapmak istiyorum ortalama fiyati ne kadar birde istanbulda tafsiye edeceginiz yer varmi saygilar herkeze
Tavsiye edeceğim bir yer yok bende şu sıralar düşünüyorum forumda illaki bu işle ugraşan insanlar vardır ortalama fiyatlar corsa için sormuştum 400 500 fiyat çektiler
bir arkadaşım fiestasına yaptırmıştı usta baya iyi demişti.yer maltepede gülsuyu köprüsünün ordaymış adını unuttum yarın arayıp öğrenebilirim isterseniz.buarada fiesta arkamdan selektör yaptı baya iyiydi.
Ankara'da olsaydınız yardımcı olurdum
arkadaşım dükkan adını bilmiyormuş.yalnız ustanın adı dursunmuş.gülsuyu köprüsünden gülsuyu yönüne çıkarken sağda lastikçinin yanındaymış.
Kartal uzman far. oktay usta gorusun derim. işçilik iyi ben far mercek temizliği yaptırdım.
arkadaslar fiyat 500 lira bugun gorustum sizce nasıl
Gülsuyundaki Dursun usta işinin ehlidir..Tanıdığım yaklaşık 10-15 araca yaptı ve şuana kadar hiç bi sıkıntı çıkarmadı..İsteyenlere numarasını verebilirim..
Zaten bende onunla konustum ama biraz daha paZarlik edicem :D
peki bixenon mu yapiyo yoksa mercekli xenon farmi?
İlker Kemal Bikeç,
Mercek montajı , bixenon vs. dediğinizde türkiyenin en iyisidir açıkara ;)
Kaç kişi yönlendirdim, hepsi çok memnun kaldı. Bana Telefonda tarif etti kendim yaptım. birsürü parça aldım, buldu etti sağolsun. ilgili yardımsever bir arkadaşımdır tavsiye ederim.
Naçizane konuyu kirletmeden bir soru sorayım.
Sonradan yapma bir bi-xenon fark ile normal mercekli xenon far arasında nasıl bir görüş farkı olabilir sizce hangisinin görüşü daha iyi olur ?
Sorma amacı megane'ımızın orjinal mercekli xenon farları hepten gitti artık göstermiyor kıvamına geldi bi-xenon yapmak bi çözüm olabilir mi ?