98 Vti için hangı marka egzozu onerırsınız....ses homurtu seklınde ıstıyorum...
Printable View
98 Vti için hangı marka egzozu onerırsınız....ses homurtu seklınde ıstıyorum...
1.6 hacimde eniyi perfonmas süpersprint den alırsın tabiki fiyatıda göz önünde bulunduracaksın
magnex olabilirmi ?
Magnex ıde dusundum ancak cok pat pat sesi var...supersprint de zırıldıyor gıbı ses...ama performans ıcın supersprint daha ıyı duyduguma gore...hks yada apexi de dusunuyorum..kararsız kaldım
en son susturucu olarak sebring tak..benim arabamda sebring var çokta memnunum.
bahsettigin zirildama sesi hks ve apexi'dede var;Alıntı:
vtimania Nickli Üyeden Alıntı
sen en iyisi remus al :rolleyes:
peki sesten ziyade en verimli olan komple egzoz hangisi?
remus begenmıorum pek fazla....ist de apexi satan neresi var acaba...apexi n1 bakıorumAlıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
bence dc sport un komple manifoltdan itibaren yap yapmışken..yada ss
istanbulda varmı bilmiyorumda garagegt cenkten temin edebilirsin sanırım.Yada ebaydede powersellerlardan fln yada başka online satış yapan 1 siteden.unutmadan adres www.garagegt.com
bence sen ne istedigini bilmiyorsun;Alıntı:
vtimania Nickli Üyeden Alıntı
istedigin tok ses sadece remus'ta mevcut!
bende o hks nin apexini zırıltısına hastayım :)
komple olarak ss in sitesinde 1.4 için bi dyno var 108hp olmuş , vti da nolur acaba :)
arkadaşımın vti'ına uyguladık,komple ss headers+ss komple egsoz boruları+ss magnum son susturucu=4hp verdi dynoda;)Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
oke araca göre değişior tabi :)
magnexte yapıyo o zırıltıdan benimde hoşuma gittiği için yazdım ama karar tabikide senin;)
Zirilti derken yuksek devirde gazdan ayaginizi cektikten sonraki cikan sesmi?
bu arada bendeki komple ss headrsdan itibaren cızıldama ondada oluyor gerçi headrs ı yiyen aracların hepsinde var cızıldama aklında bulunsun..
hem çektinten soraa hemde motor soğukken çıkan ses mutlu ediyo beni seviyorum bu sesi ;)Alıntı:
Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
apdeyt :rolleyes:Alıntı:
can87 Nickli Üyeden Alıntı