1.8T aracı yazılımsız kullanmak pek mantıklı değil, fabrikasyon olarak çok kısılmış bir motor. Dump valve olarak Forge, eğer bütçe Forge'a yetmiyorsa BAM kodlu motorun dump valve'ini kullanmanızı öneririm. Downpipe aracı ciddi anlamda rahatlatır, markalısına para vermek gereksiz, yetenekli bir egzozcunuz varsa 2-3 saatte yapar size. Downpipe'tan sonra, aracın orjinal son susturucusuna kadar 60'lık düz boru çektirin, orta susturucuyu iptal edip aracın orjinal son susturucusunu kullanın. Filtre olarak stock, AEM Dry Flow ve itg kullandım, çok ciddi fark gözlemlemedim üçü arasında. Sadece bunları yapacaksanız AUM kodlu motordan daha yüksek performans elde etmeniz lazım mantıken, çünkü diğer motorlarda K03 turbo varken AUM'da K03s var, daha büyük turbo, daha fazla güç :) bu arada eklemekte fayda var, AUM motorlar avrupa'da 180 hp, bendeki AUM nasıl 150 hp idi onu da hiç bir zaman anlayamadım.
motorun ne olduğunu anlamanın yolunu şu resimle biraz açıklayayım
http://www.blauparts.com/assets/audi...code_awm_2.jpg
motor kodunu görmek için motor üstündeki plastik kapağı çıkarmak gerekebilir, ben gerek olmadığını hatırlıyor olsam da.
sahibinden.com'da Audi>S serisi>S3 şeklinde bakarsanız ilanların olacağını göreceksiniz.