Arabaci ne demek
Son zamanlarda heryerde bir arabaci var kimse ustune alınmasın
Ben cok merak ediyorum arabaci ne demek?Ya da bu arabaciyim diyen insanlar kendilerini nasil o statüye getiriyorlar?
Printable View
Arabaci ne demek
Son zamanlarda heryerde bir arabaci var kimse ustune alınmasın
Ben cok merak ediyorum arabaci ne demek?Ya da bu arabaciyim diyen insanlar kendilerini nasil o statüye getiriyorlar?
Kanka eskiden at arabasi ile iş yapana arabaci derlermis simdi ne oldu bilmiorm :D
Bnm soy ismim arabaci ama atla beygirle isimiz yok sakin bana sarma :D
arabacı , gazcı , cakılı , teskocu tayfa,apaci tayfa,
bunlar senelerdir hep var. akımlar halinde devam ediyo isim degisip degisip. cokda takılıncak bişey degil.milletin agzı torba degil büzülsün her dedigne/denilene itimat edersek yada inanırsak ayvayı yeriz .
Bana göre açıklaması jant takıp yay kesip 1-2 lira fazlasına araba satan kişi :D
İşte bunlar hep Ünal Turan :D
Normalde ekmek teknesi 'araba' olanlara arabacı deniyor bildiğim kadarı ile.
4 5 tane sağlam kankan oluyor onlar pohpohluyor durmadan araba alıp satıyorsun 3 4 video koyuyorsun sağlam para varsa bide air yaptın mı işte arabacı tanımı bu oluyor :)
Eskiden arabacı diye bişey yoktu ama arabacı desen bile her arabadan anlamayan ama bindiği arabanın civatasının bile nerde üretilğini bilen adamı gösterirlerdi şimdi jant lastik vs vs...
Kim bu adam, kim?
kız peşinde koşana manitacı
araba peşinde koşana arabacı denir
bence gayet mantıklı bi terim.
Ben bir aralar otobüsçüydüm. Çok peşinde koştum.
Ben eskilerden duyuyorum bu sözü. Arabalarla uğraşıyor, kafayı arabalarla kırmış manasında söylüyorlar genelde. Fakat bu sorunun altında başka bir şey var galiba Eser abi...
Araba satan şahıs, kimse. :D
ara-bacı : bacıya arama emri verilmiş durumdur :D ( tamam vurmayın öldüm )
Pompaciii:D
Amacim geyik değil,bu kadar kendini arabaci ilan eden insan acaba arabacilik ne demek gercekten biliyormu.Hemen hemen herkez burda araba yapiyor,simdi her araba yapan arabacimi oluyor :)
arabaci yeni olan bisey degil.
Sen simdi geyige sarmissin ama ben seninle 2 saat sonra oyniycam,haberin olsun