Beyler ne kadar da söylenti olsada konu açma gereği duydum arkadaşlarımdan duyduğuma göre bu gece 4 5 civarı deprem bekleniyormuş rasathanede çalışan birilerinden duymuş galiba ona göre önlem alın derim
Printable View
Beyler ne kadar da söylenti olsada konu açma gereği duydum arkadaşlarımdan duyduğuma göre bu gece 4 5 civarı deprem bekleniyormuş rasathanede çalışan birilerinden duymuş galiba ona göre önlem alın derim
Pöööff..:) 10krktr
sabahlar olmasın bekleyelim :D
Bugün de Edirne'de deprem olacak 7'ye kadar evlerinize girmeyin diye anons geçmiş millet dışarılardaymış hep diye bir söylenti var, bilen var mıdır?
Yalniz bu deprem isi buyuk bi troll olabilir :D japonlar tahmin edemiyo o kadar onceden, biz mi tahmin edecez
bu kadar net beklenen bir risk var ve sadece "tanıdıklar" duyuyor:) yaklaşık 10 tane arkadaşım "herkese söylemiyorlarmış ama deprem olacakmış" diye aradı, mesaj attı.
Sosyal medya denemesi yapıyordur birisi ve bence başarıya ulaştı
Deprem tahmini için projeler var saygı duyarım ama nedir ne değildir neye göre bu yorumu yapmış rasathanedeki arkadaşınız, lokasyon neresi derinlik kaç olur, bu arkadaş kim, bunları da yazsanız keşke :D
korkutmayın spor gazetesi.
Valla bilmiyorum arkadaşlar ilk başta bende sallamadım pek bi kaç kişiden duydum az önce sigara içerken de köpek havlamalarını duyunca acaba mı dedim paylaşayım :)
şamata yapıyoruz ama bu deprem meselesi canımı sıkıyor 17 ağustosuda hissettim geçen günkünüde hissettim resmen içim darlanıyo sahile cıkıp gidip hava alasım geliyo bedenimde bi değişiklik oluyo tansyonum oynuyo ne oluyosa artık mk. son 3 gundur berbat haldeyim sallanırız falan yine allah korusun insallah yanılıyorumdur.bazı insanlarda böyle oluyomus sanırım karıncaların hayvanların hissetmesi gibi falan
Bütün gece uyuyamam ki şimdi :D
illa uyumayalım yani
Orasını bilmem de 20dk dır başım dönüyor a.k :icon13::D
valla bilmiyorumda insallah bişiey olmaz teyzemde deprem zamanı tansyon fırlıyodu bende ise tansyon düşüyodu :D son 3 gündür aynı senaryo tekrarlanıyo hatta gırgırına telefonlaştık bile :) evden kendimi sokağa atasım geliyo falan garip bi sıkıntı darlanma var bende de
hatta anlatayım belki rahatlarım. balkona çıktım camı açtım sağa sola bakıyorum. birden bi uğultu gibi başladı bizim balkonun camları pimapen. camlar uğultuyla oynamaya başlayınca o an ulan nasıl bu kadar ani rüzgar çıktı zannettim. sonra bi başladı sallamaya aman amann kalbim korkudan götümden çıkacaktı ne yapacağımı şaşırdım bastım anneee diye çığlığı sonra evdekiler hemen fırladı ayağa. kapı açılmıyor deprem anında sıkıştığı için. zorladık açıldı falan merdivenlerden sarhoş gibi iniyoruz elektrikler yok. ya korkudan 1 ay kendime gelemedim ben o çocuk aklımla. gökyüzü zaten nar gibi kıpkırmızıydı o gece.
saçmalamayın ya :D
tribe girdim harbi . havada zaten çok boğuk