Aranızda kullanan var mı ? Küçük hacimde işe yarar mı ?:)
Printable View
Aranızda kullanan var mı ? Küçük hacimde işe yarar mı ?:)
direk kullanacağın motoru yazsan daha detaylı bilgi alabilirsin
tdi power gereken bilgiyi verir.:D
1.6 hdi motor . 90 hp . Enjektör almamıza gerek var mı ?
Arabayı durdurabilecek misin? :D
O ayrı bir muamma gece balçova otobanında 200 ün üstündeki her rakam için bir çocukla iddaya giriştik mazot atacaktı.. 1.6 dizel en fazla 170 yapar bee diyordu.
1 gün önce servisten çıkmıştı arabam diskler ve balatalar değişmişti ön takım komple yenilendi falan filan. Lastiklerim yeni.
Hafif bir eğim buldum basmaya başladım en son çocuk telefonda 215 okuyordu en soldan uzunlar açık gidiyordum önüme en sağ şeritten 206 atladı. 200 metre var heralde atladığı mesafe Arkadakiler sinyal diye bağırmasına kalmadan frene asıldım , 4 -3 yaptım , 1 metre yoktu aramızda ahanda vurduk öldük dedim direksiyonu kendime çekerek freni döşemeye yapıştırdım kornayıda bıraktım. Biraz tak tak tak diye ses geldi gözlerimi kapattım mı ne oldu adam sağa çekilmişti. Camı açıp yanına yanaşıp baya bir sövmüştüm. Elim ayağım titremişti menemene kadar 90 la gittik. O günden beri gece basmam , en sağ şeritte biri olsada basmam.
Abartmadigin sekilde her turlu basarsin
Biri bu arkadaşı durdursun
30-50 shot bence basarsın ama batucanların dükkanında dediğim gibi bence daha bilinen yollardan gitsen kesen için daha faydalı olur :)
olur tabi klimaya bağlarsın yazın sıcak havada ferahlatır :D
Nos yerine methanol denesende bizde sonuçlarına baksak :D