Yarışırken dayak yediler - Hürriyet GÜNDEM
Facebooktan takip ediodum, sonunda basinada yansidi...
Printable View
Yarışırken dayak yediler - Hürriyet GÜNDEM
Facebooktan takip ediodum, sonunda basinada yansidi...
bu olaya diyicek birşey bulamıyorum
nasıl bir ülkede yaşıyoruz silahlı kişiler tarafından darp edilinebiliyor
bu arada yakında açıklama gelir korumamız değildir vs gibi
gerçekten aglanıcak halimize gülüyoruz. daha önce gittiğim yarışta polis ralli aracını egsozdan baglamaya çalıştı kocaeli rallisinde.
http://www.haberturk.com/yasam/haber...ede-bu-da-oldu
10 kere yazip sildim sinirimden küfür etmeden nasil yazacağımı şaşırdım. Hakikaten bakan korumasi ise bu herifler hiç bir şey yapmazlar bu tasmali yasal köpeklere iyi dovmussunuz diye ödül bile alirlar. geçmiş olsun arkadaşlara, yakındır insanlarin bireysel silahlanmasi.
Eğitim şart gerçektende.
Face de gördüğümde inanmak istemedim. Malesef Toplum olarak bu kadar berbat bir hale gelmemiz gelecekte ne kadar vahim durumlara düşeceğimizin bir göstergesi.Balık Baştan kokar saldıranlara hiç bir halt olmaz korumalarıda birileri korur olan sporcularımıza olur. Diyecek çok şey var da (hepsi küfürlü) şu mübarek gün Allah bunları bildiği gibi yapsın demekten başka bişey yazamıyorum....
Taner abinin face te paylaştığına göre bakan Yıldız'ın korumalarıymış
Milletin girtlagina kadar geldi enerjinize sokayim defolun gidin artik su ulkeden yuzde ellinizide alip ah ben olacaktimki o pozisyonda
şaka gibi inşallah dayak yedikleriyle kalmazlar da suçlular cezalarını çekerler.
sadece Türkiye'de yaşanabilecek olaylar.
şikayetci oldular diye tehdit almaya başlamışlardır yarışcılar... vurdu gittiye gitmezler umarım....
Taner siradan bi adam degil bildigim kadariyla, isin boyutu farkli yerlere kayabilir.
Turkiye gene belli etti kendini numunelik bi ulkeyiz yeminle
adam duble yol yapsın, sen gel orda artistlik yap adamın yolunda korumasının önünde!
İsterse bağlayabilir. Etaplar arası giderken yani özel etaplarda trafiğe giriyorsa normal trafik kurallarına uymak zorundadır yarışcı, ayrıca aracın muaynesi olmalıdır, techisatın ruhsata işli olması gerekir ki geçebilsin muayneden, genelde bizim pilotlar uğraşmıyorlar muayne ile. Poliste ruhsatta bu anlamda bir ibare işli olmadığından normal araç muamelesi yapar ve bağlayabilir.
Konuya gelirsek üzücü bir durum,Sporu sadece futboldan ibaret sanıp motor sporları diye birşeyin olmadığını düşünen zihniyet...
Neden sasırıyosunuz kı? Tam bu zıhnıyete gore olan davranıslar...
Duble yol yaptı degıl,doverde soverde kodumun soysuzları. Bınlercesı hüloooğğ dıye pesınde kosar,sorun yok yanı ;)
zaten haberin altındaki bazı yorumlar ülkenin beyin seviyesini gösteriyor, neredeyse ellerine sağlık diyecekler
Imam osurursa cemaat...