-
internet adsl hizmeti
Evime internet almak istiyorum fakat evimde telefon hattı yok çektirmekte istemiyorum ihtiyaç olmuyor.Telefon hattı olmadan internet alınabiliyormu ? Hangi kuruma nereye baş vurmam gerekiyor internet hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
-
-
Ndsl yani yalin internet alabilirsin. Firma olayi sana kalmis hangisinin kampanyasi sana uygunsa onu almalisin
-
Yalın internet için telefon hattı olması gerekiyor sanıyorum ?
-
Evde telefon tesisati olmasi gerekiyor sadece
-
telefon almadan internet baglanıyor,, yalnız telefon aylık vergisinide internetin faturasına yansıtıyolar,6 ay öncesi böyleydi şuan bi degişiklik varmı bilmiyom
-
once bulunduğun yerde fiber varmı onu araştır,o yoksa evinde veya binada varsa kablotv ile gelen uydu neti araştır
eğer ikiside mevcut değilse ismi yalınnet olsada eve telefon hattı çekiyorlar ve onun ucretini yansıtıyorlar illaki :)
-
Ben şuan 48 nete 25 de telefona ödüyorum. Telefon baya süredir sabit geliyor hatta. Toplam 73 tl ve de evde telefonumu kullanıyorum. Bunun yerine sadece nete 66 lira vermek bence çooook saçma geliyor. Mantıklı gelmiyor. 7 tl için telefon bağlatmamak ya da olanı kapatmak. Eğer telefonlu 48 olan telefonsuz 55 tl olsaydı düşünülebilirdi, ama arada 3-5 tl fark olmuş oluyor ve de ev telefonu kullanma fırsatın olmuyor.
-
-
Uydunet ve süperonline da telefon gerekmiyor
-
Teşekkürler arkadaşlar yazdıklarınızı araştıracağım