mustafa gözün doysun olm ne biçim bi kumpir di o ölyle ahahaa:))) gökhan da az yemedi, sen kendine bak mertcan yediğin yemeğin hattini hesabını ben unuttum... o gün 3 tane sandwich yedin....sahurda..
Printable View
kilo almanin yollarini kisa maddeler halinde yazin da konu daha da verimli olsun gercekten kilo almak istiyorum :D
kilo almanın yolları,
düzenli spor sıkı antreman
iyi beslenme doğal+sporcu gıdaları
günde 7 saat uyku.
bu 3 kuralı uygularsan 7 ayda 10 kg alırsın kol, omuz ve göğüsten ortalama 4cm antreman perf. göre daha fazla gelişirsin.
ben 1.5 yıldır spor yapıyorum başladığımda 61 kg dım, kolum 28cm di,
şimdi ise 73 kg mım ve kolum 35 cm :)
bu konuda sana yardım edebilrim muvaffak :)
sporcu gıdası nasıl bişi oluo...
rotein karbon hıdrat
farklı seyler için bazıları kas için sadece amıno asıt kullanır bazısı kılo için proteın +karbonhıdrat kullanır ben zayıf arkdaşlara proteın +kasyapıcı bır weıder markasını onerırım duzenlı sıkı antreman sutle içilen bu proteın tozu işe yarayacaktr...
eyv :)
sporcu gıdası ilaç değildir, body yapan kişilerin yani pros. sporcuların kullandıkları steroitler vardır yani hormon içeren enjeksiyon ile uygulanan ilaçlardan farklı...
doğal yollarla gün içerisinde alamayacağın protein ve karbonhidratı kompleks halde alacağın gıdalardır (toz halde olur ve sıvı ile karıştırılıp içilir süt su vb)
kilo almak isteyen bir sporcunun hacim yapması gerekir, bunun içinde hergün antremanda daha ağır kiloların altına girmesi gerekir. bu performansı ve hacmi sağlayacak tek ürün ise weight gainer lardır yani karbonhidrat ağırlıklı gıdalar (weider markasını şiddetle tavsiye ediyorum) protein tavsiye etmem. takviye olarak daha fazla kan pompalama kası daha iyi onarması içinde amino asit kullanmalısın.
alacağın ürünler aylık olarak sana takribi 100-150.-YTL ye gelecektir.
her ay bu şekilde bi yatırım ile yaza kadar güzel bir vücuda sahip olursun. :icon_tup:
kanka hacım yapcak ama adamı en agır kıloyla hacım yaptıramazsın..yanı agır kaldırıyorum hacmım genişlıcek dıye bişi yok ornek bı ark 8o kg benche gırıyordu 5 kez kaldırıyordu ama ben 65 kg girip 10 kez kaldıryordum önemlı olan hareketı duzgun kasların oanda duzgun çalışılması...yamuk yumuk kaldırmısın 8o kg nefayda:):)buarada kasmı yapcaksınız beyler tavsıyem hergun su evde bı 5o tane sınav cekın 10*5
zayıf bırıne proteın +kas yapıcı ıyı gıder zqayıfken amıno kullanırsa o zayıf halıyle kaslı durur buda guzl bı goruntu vermez topıcı mahvettık
bırakın bu proteın ıslerını yaw her gece yatmadan tum ekmek arası kofte bıftek ızgara yada durum seylerı ye....sonra yat uyu...8 ayda 15 kılo garantı verıyorum...denenmstır:)