-
Ms2k 10 yaşında :)
Arkadaşlar 26.01.2005'te 0 aldığım S2000'im 10 yaşını doldurdu.
Her yılımı beraber geçirdiğim arabama hediye olarak bakımını yaptırıp yeni şanzıman taktırdım :)
2 senesini atmosferik, 8 senesini turbo olmak üzere 10 yıl içinde aracımının üzerinde emeği olan başta Bes Servis Satılmış abi, Usperformance Utku, Maslak Warehouse Batıkan ve Mertcan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum. Emeği geçen ancak ismini unuttuğum diğer kişilerden de şimdiden özür dilerim.
http://i.hizliresim.com/oYlP4m.jpg
-
Nice kazasız belasız senelere, maşallah.
-
Abi yeter ki senin gibi bir sahibi olsun, 40 yaşına gelse eskimez ki bu :)
Maşallah, kazasız belasız nice günlerde binin :)
-
maşallah istikrar meselesi :D nice senelere :) km yi merak ettim :)
-
Allah daha iyisi gelmeden ayırmasın :) ilk alındığı zamanlarda orijinalken falan hiç fotoğrafı yok mu görsek :)
-
Helal olsun Sinan. :bravo: Arabasını yapıp hemen piyasaya açanlardan değilsin.Arabasına sadık adam iyidir.Nice 10 senelere olsun. :icon_tup:
-
maşallah abi keşke senin yapabildiğini zamanında yapabilseydim :) dön dolas yine s2000 alıcaz :)
-
Maşaallah, Allah kaza bela vermesin. Keşke çoğu S2000 sürücüsü sizin gibi 10sene binse ;)
-
Masalhh kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ...
-
Beğendiğim tek s2000 :) maşallah diyelim Allah ayırmasın :)
-
Uzun süre aynı araba üzerinde emek verip kendi geliştirien kullanıcılara imreniyorum Allah kaza bela vermesin.
-
Gerçek Arabacılık bu olmalı. 10 yıl.
Maşallah.
-
nice senelere diyelim kazasız belasız
-
-
maşallah sinan..emek dolu uzun bir süreç,ama keyifle binmeye devam :) kazasız belasız kardeşim
-
Maşallah sinan abi, bize de nasip olur umarım.
-
Maasallah Sinan abi , nice 10 senelere :)
-
Maşallah abi nice yıllara mS2K ile :)
-
emeğine saglık sinan
kolay degil sürekli para harcanan arabayı 10 sene saklamak
güle güle eskit