-
Clio 1.6 Sport bilgi
önceden sahip olmuş veya şu an olan varmı acaba, genel olarak araç hakkında biraz bilgi alabilirsem güzel olur...
Örnek olarak şu araç var aklımda,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95783171/detay
yorumlar doğrultusunda yarın gidip bakmayı düşünüyorum
-
Linkteki aracı bilmemde,sağlıklı ve temiz bir sport fiyat performans özellik bakımından hiçbir zaman pişman etmez,öyle kronik sorunu falan yoktur
-
Gayet başarılıdır Clio Sportlar öyle aman aman üzmez seni bakımsız olmadığı sürece iyi tercih..
-
Bakımlısının üzeceğini zannetmiyorum. Performans olarak da üst düzey bir beklenti yoksa yeterli gelir mutlaka. Bütçem o paraya yetse gösterdiğiniz kasa clio s bakıyordum. Yetmeyince f7r aldım :D ;)
Donanım vs. de bence oldukça yeterli bir araç.
-
250 bin civarı olupta bunun 150 bin km'si LPG li kullanılıp yağ yakmayanıda gördüm
250 binde ön takımı yeni değişen clio sportta gördüm
Ön takım düzenindeki parçalar çok uygundur kolay kolay bozamazsın
K4M motor bir ara sıfır sandık olarak 3500-4000 e piyasada bulunabiliyordu (Dipnot olarak söylemek istedim)
Kronik olarak sunrooflar sıkıntılı oluyor birde sol koltuk fare kemirmiş gibi uç kısımları hasarlı oluyor
Sunroof bakımı maliyetli diye çoğu kişi körlüyor veya çekomastik çekiyor ( Koli bandı çekenide gördüm)
Ayrıca LPG ayarı iyi yapılmadıysa subapları yanık olabiliyor ( kompresyon çok aşırı düşük çıkıyor )
Tavsiyem bu iki noktayı önemsemen
-
uygun paraya bulunursa alınır. Yedek parca sorunu olmaz herseyı bol. Magane 1 motoru var aarcın ustunde. Yururude tatmın eder herhalde.
Ama kesınlıkle o yastakı arac ıcın kesınlıkle kompresyon testı yapılıp alınmalı.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99240713/detay
ilk arabam çok memnundum 2 sene önce sunrouf tan tutta alt takımına kadar herşeyi yaptırmıştım bende sonra alan arkadaş lpg taktırmıştı ama ondan sonrada 2 el değiştirdi şuanki durumunu bilmiyorum fikrin olsun diye söylüyorum yeni sahibini tanımam etmem
bilgin olsun bu fiyata kendi klasmanında tektir clio 1.6 sport donanım ve performans bakımından
-
Motoru tas gibidir,7 sene kullandim,73 binde aldim 220 binde sattim bu sure zarfinda yeri geldi canini aldim yeri geldi sakin surdum,yag degisimi ve rutun masraflar haricinde kurus masraf etmedim satarkende yag yakma ve eksiltme yoktu,sadece sanjiman 2 kere acildi senkromecler degisti o kadar.
-
Bilgilendirici yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarın gidip bi bakayım, yorumlarınız baya ısındırdı bu araca benii... Umarım düzgün bi araç çıkar (önde far yıkama yok, büyük ihtimal tıklamışlar)
-
4 kapı olanını kullanıyorum 2 senedir. Yağ su dışında masraf açmadı şeytan kulağına kurşun. Tavsiye ederim. Sunroofa dikkat edin, en büyük masraf oradan çıkıyor.