arkadaşlarım size bir soru BU ARABA SEVDANIZ olmasa neyle ilgilenir merak sarardınız?
Printable View
arkadaşlarım size bir soru BU ARABA SEVDANIZ olmasa neyle ilgilenir merak sarardınız?
bu araba sevdasının yerine olarak degılde, baska hobılerınız varmı dıye sorulursa cok daha ıyi olur sanırım.
Kimsenin buradan baska araba ıle ılgılenmeseydım bahcıvan olurdum demez sanırım :)
sanırım müzik sevdasına kaldığım yerden devam ederdim :)
siteye karşılaştırmalara tanker mi yük gemisi mi die konu açar olay çıkarır sora okyanusta 3 sirenle roll e başlar videosunu techturkey e koyardım:) (denizcilik okuyorum)
ya dusundumde arabamdan baska bir eğlencem yok..ailemden sonra hayatımı dolduran tek şey..
en kısa zamanda kendime yedek hobi bulmam lazım:)
Herhalde araba sevdası olmasa hayat çekilmez olurdu:D:D
aynen arabayla ugrasmak cok hoş ama araba sevdam olmasa kendımı spor camıasında bayagı geliştırırdım ama olmadı araba sevdası için harcadık sporu:)
arabadan sonra benim için müzik gelir kesinlikle müzikle uğraşırdım...
arabadan sonra spor yada kendimi tamamen işime verirdim..
her dakka arabayla uuraştığım için annem sürekli dırdır lanıo.benimde direk cevabım:uyuşturucu bağamlısı yada alkolik olsaydım dahamı iyi olurdu:D:D ewliyseniz eşinizede söleyebilrsiniz:D:Dbenimde war başka hobilerim ama hepsi ufak tefek sanırım bisiklete binerdim araba gelince pabucu dama atıldı salonda yatıo
araba sevdam olmasa adam olurdum sanırım
çiçek böcek aşk sevgi işlerine sarrdım Bahçıvan da olabılırdım ama mantıklı
arabasız bi hayat düşünemiyorum:D
ama ilgilenmeseydim çizimlere birazcık elim yatkın biraz kasarak güzel şeyler çizmeye çalışırdım.
en önce güzel ders çalışırdım:)ve arabadan başka muhabbet edebileceğim konular olurdu:P
araba olmasa motora sarardık heralde :D
Bodruma Yerleşir Pipomu elime alır resim çizer kafamı dinlerdim ...
Yersen :D