www.acilsahibinden.com ve www.sahibindenacil.com arkadaşlar bu adresleri 1 yıl önce almıştım sizce bu adresleri sahibinden.com gibi çalıştırmaya başlıyımmı gelecek gören varmı aranızda artık herkez acil ilan veriyoya.:D:D
Printable View
www.acilsahibinden.com ve www.sahibindenacil.com arkadaşlar bu adresleri 1 yıl önce almıştım sizce bu adresleri sahibinden.com gibi çalıştırmaya başlıyımmı gelecek gören varmı aranızda artık herkez acil ilan veriyoya.:D:D
Çakma sahibinden olur :D
çok güzel fikirr:)
derhal yapın derim yada o domainleri sahibinden.com a sat gerçekten iyi para yaparlar :)
bencede sahibinden.com'a satmayı dene çok çakma gibi durur gibi geldi banada birde o tarz siteler bilirsin güvenlik nedenleriyle maliyetleri çok yükseklere çıkıyor.
sahibinden coma ilan verdim 50,000 ytl diye onaylamadılar :):):)
maliyeti yüksek olduğu için bir yıldır aktif hale getirmedim ama gerçekten çok çakmada olabilir bi anda bomba gibide patlayabilir sahibinden comun aynısı yapılıcak fakat taklitten dava açılmıcak kurallarla hiç belli olmaz insanlar ilan vermek için sahibindene girerken acilsahibindeni görünce acil ilanlar bölümü diye başvurabilirler
Sahibindenacil.com u çalıstır bence çok mantıklı olur
bencede iş yapar ... en azından çalıştır belli bir kitleye sahip olsun ondan sonra daha pahalıya satarsın :)
sahibindenacil.com tutar bence. rakip bile olur ileride sahibindene.
bencede olu birazdaha oylıyalım siteyi yazdırmaya başlıcam
sahibindenacil.com gayet iyi iş yapabilir.
şunun iş yaptığını düşünürsek :) süper bi fikir buda ve çalıştırılmış
http://www.doktordantemiz.com
aç gitsin techdeki satılıkları koysak direk hit yapar zaten:D
kazasızsatılık.com
boyasız.com
modifiyesizacilll.com
rollingkingsatılık.com
vs bizde açalım :D
entemiz106.com
vteckingsatılık.com
garajarabası.com
türkiyede4tane.com
uhasduasduhasd :D:D:d ilanlardaki yazılar hep aynı ... araba ya garaj arabasıdır yada türkiyede özel 4 5 araçtan biridir yollarda dolu var aslında :D:D
yanlız domainlerin hepsi boş :) :icon_wack