Arkadaşlar merhaba çok yakın bir arkadaşım 5 ay önce istanbulda X Volkswagen bayisinden sifir km Yeni PoloBlue GT aldı 150 hplik'lerden fakat arabayi araç showroom araciydi ve ben on kaputuyla ilgili sorunu oldugunu söyledim oda heyecandan dinlemedi bile beni ve geçen gün arabayi yıkamaya götürdük ve aynı şeyi yıkamacıda söyledi sorunumuz şudur.Aracin kaputu sanirim yanlış montoj edilmiş ve aracin sağ far ayaği kırık ve sallaniyor far ve kaput yamuk takılmış yani açmaya çalışıyoruz fakat açamıyoruz o derece yani Gecen hafta araci servisi götürdük ve onlarda montaj hatasi oldugunu söylediler ve 1 gün içinde aracin garantiden yapılacagini söylediler fakat biz arabayi sifir aldık ve bu araç ayıplı mal oluyor ve araci arkadaş şirket adına aldı şimdi yapmak istedigimiz şey 5 ay önce aldıgımız fatura tutarinin bize geri iadesi sizce yaparlarmı çünkü araç fabrikasyon sıkıntılı yada aracin fatura değeri üzerinden takas yapmak istiyor yeni sifir tiguan jeep almak istiyor eski polosunu verip fakat sıfır aldığı fatura bedeli karşılıgında üstüne 20-25 bin koyup tiguan almak istiyor sizce alabilirmiyiz napabiliriz bir akıl verebilirmisiniz bize.Şimdiden teşekkür ederim