Macbook air kullanıcıları ?
Biraz geç oldu ama almadan önce kullanıcısı varsa bir sormak istedim.
Aramızda macbook air kullanıcısı var mı ? Özellikle son çıkan modeli.
http://www.apple.com/tr/shop/buy-mac...A&step=config#
Vatan PC'den peşin ödeme indirimi aldım. Ve şu an pcyi ayırttım akşam gidip alacağım. İnternete bir çok yorum yapmışlar kimi iyi demiş kimi kötü demiş.
Mesela benim için hız çok önemli. Telefonda mesela ip6 kullanıyorum sorsak çoğu kişi karşı ama canavar gibi telefon. Tıka basa dolu olsun yine takılmıyor. Şimdi air'de böyle olacak bundan eminim. Onun dışında eklemek istedikleriniz var mı ?
Sormak istediğim şeyler var.
Oyun oynamayı bıraktım ama heroes of the storm , lol gibi moba oyunları kaldırır mı ? Zalman fanım var evde :D Kaldırırsa güzel olur ara sıra da olsa oynarım. Zaten canım sıkıldığında pc başına oyun oynamak için oturmaya üşeniyorum telefon daha rahat geliyor :) Wow ve hots açlığımı order and chaos ve vainglory ile bastırıyorum :)
Merak ettiğim nokta bu telefondan oynadığım mmorpg moba oyunlarını pc ile oynayabilir miyim ?
Gerçi her şekilde pcyi alacağım da merak işte.
Onun dışında pek merak ettiğim birşey yok casual bir cihaz. Uzun yıllar götüreceğine eminim.
Macbook air konusu bulamadım o yüzden açtım hem düşünen arkadaşlar varsa onlar için de güzel bilgi olur.
Selamlar