-
Lumosity Oynayanlar?
Arkadaşlar belki bir çoğunuz benim gibi lumosity kullanıp günlük beyin idmanı yapıyordur :) Oynayanlar bilirler yaş grupları arasında karşılaştırmayı ücretli üyelik olmadığı sürece sadece ilk oyunlarda veriyor. İstedim ki bununla ilgilenen arkadaşlar olarak yaşımızı ve haftalık LPI skorlarımızı paylaşalım. Yurt dışı forumlarda 14-15 yaşındaki çocukların 1600lü skorları beni endişelendirdi açıkçası. Dedim yaşlanıyoruz herhalde beyin çürüyor. :)
2 hafta sonunda attention skorumu 800lü rakamlardan 1406 ya çıkarmışım mesela, büyük dikkat eksikliğim vardı ve çok yararı oldu.
LPI: 1558
Speed: 1605
Memory : 1456
Flexibility : 1627
Problem Solving : 1664
-
Ultima - Cs.. Gerisini Bilmem :D
-
Bu oyunlar vakit geçirmekten ziyade beyin fonksiyonlarını (hız, dikkat, esneklik-refleks gibi) geliştirmeye yönelik özel hazırlanmış basit uygulamalar.
Herkese tavsiye ederim, özellikle benim gibi isim, doğum günü hafızası zayıf olan ve dikkat toplama sıkıntısı yaşayan kişilere.
-
Bunu çok önceden arkadaşım paralı almıştı al Uğur ben satın aldım ama kullanmıyorum deyip bana vermişti bende 2 sene öncesinde öyle bakmış çok düşmemiştim üstüne fazla. Şimdi indirdim tele başlayacağım teşekkürler :)