Evraksız ruhsatsız araç almak ve trenle getirmek
Selamlar abilerim.
Aracımın fotoğraflarını Kendi çekimleriniz konusunda paylaşmıştım. İlgili link. E 21
Aracım kurban bayramından beri kapımın önünde yatıyor ve bu artık canımı sıkmaya başladı. Kafamdaki hep m10'a para harcayacağıma m20 swap yaparım düşüncesiydi. Ancak olmuyor olmuyor.
Geçen sitede gezerken bi ilan gördüm eleman bir e21 satıyor , parça niyetine , komple.
Adamla irtibata geçtik neyse konuştuk ettik , aracı belgesiz vereceğini, fazlasıyla vergi , vize ve sigorta borcu olduğunu söyledi.Bende parça olarak kullanacağım için sorun görmedim. Ama bi danışmak isterim bu durum ilerde sıkıntı yaratır mı ?
Kafamdaki düşünce aracı alıp , motoru direk aracıma koymak, sordum soruşturdum vizede motor numarası okunmaması , silinmesi , yanlış olması hafif kusurmuş(uygun bir dille anlatırsan).
E bide aracı yeni topladığım için bazı parçaları yok , hem onları tamamlamak hemde arabayı yürütmek için tam ihtiyacım olan araç gibi bişey.
Bi sıkıntısı olur mu bu durumun?
Ha bide , Aracı Trenle getirtmek istiyorum. Bu durum hakkında bi bilginiz var mı acaba?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.