-
1990 Maserati 222 Turbo Coupe Klasik Otomobil Restorasyonu
-
Kolay gelsin.Çok güzel bir sonuç alacağınıza eminim.
-
aha benimkine kardeş geliyor :) ihtiyaç listesini çıkartıp bana bir yollasana uyanlardan elimde olanlar var mı bakayım ben de...
-
maşallahı var bence bu araç ile güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum Allah kolaylık versin.merakla takibteyiz
-
Detaylara bak her ayrıntı deri kaplı, şimdiden iyi çalışmalar
-
Teşekkürler arkadaşlar :)
Alıntı:
ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
aha benimkine kardeş geliyor :) ihtiyaç listesini çıkartıp bana bir yollasana uyanlardan elimde olanlar var mı bakayım ben de...
Tamamdır :)
-
Alıntı:
ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
Bülent, konuyu görünce aklıma direkt sen geldin :) Sonu ghibli'ye benzer umarım bu canavarın da.
-
Can allah kolaylık versin.Bol bol macun kazıyacaksınız bana öyle geliyor :)
-
Masallah çok sık görüyorum aracı federal de :) Allah kolaylık versin
-
Saati durması büyük şans :).
Ters 1 şanzımanda güzel.
Kolay gelsin.....
-
Allahım motorun güzelliğine bak
-
kolay gelsin, merakla takip ediyorum.
konsoldaki test tuşu faal mi ne işe yarıyor acaba ?
-
Yaptığınız işler çok güzel maşallah. Keşke Maseratinin Citroen döneminden olmayan bir araba secseymişsiniz.
-
kolay gelsin. sizin gibi ilgili kişiler vesilesiyle aracı detaylarıyla tanımış olacağım.
-
yaptığınız işin maddi kazanç boyutunu bilmem ama benim gibi insanları sevindirdiğiniz için sevabı büyüktür eminim :)
Takip, takip, takip
-
Teşekkürler arkadaşlar :)
Konsoldaki test tuşunu inceleme fırsatım olmadı henüz. Otomobil şu an garajda yer açılana kadar sahibinde duruyor. Bu esnada fabrika kitapçıklarını ve servis manuellerini toparlayacağım. Detayları paylaşırım ilerledikçe.
Yaptığımız işi maddi olarak düşünürseniz hamallık. Azıcık aklı olan tüm tanıdıklarım saçma sapan maceraya girdiğimi, hamallık yaptığımı, sabit maaşlı mantıklı bir işte çalışmam gerektiğini söylüyorlar. Ama ben böyle mutluyum. Allah sağlık verdiği sürece sevdiğim işi yapmaya devam :)
-
Alıntı:
fastcare Nickli Üyeden Alıntı
Yaptığımız işi maddi olarak düşünürseniz hamallık. Azıcık aklı olan tüm tanıdıklarım saçma sapan maceraya girdiğimi, hamallık yaptığımı, sabit maaşlı mantıklı bir işte çalışmam gerektiğini söylüyorlar. Ama ben böyle mutluyum. Allah sağlık verdiği sürece sevdiğim işi yapmaya devam :)
Şu ekşisözlük girdi'si sizi destekliyor :)
https://eksisozluk.com/entry/56518336
-
Abi aracın rengi değişecek mi? Beyaz siyah veya lacivert güzel olur. :)
Gene inci gibi çıkıcak.
-
Merakla beklemedeyiz, test tuşu hakkında bilgi sahibi olursanız paylaşır mısınız ? Diğer tuşların ışıklarının faal olup olmadığını bildiriyor olabilir belki.
Fotoğraflar geldikçe çok değerlenir buralar :)