Yabancı dizi severler fikirlerinize ihtiyacım var.
Evet kızlar sizlerin testine ve fikirlerine bolca ihtiyacım var. Nedir bu ihtiyac şudur yabancı dizi takip edenler takip ettikleri sistemde neler istiyorlar nelerin olmasını cazip görüyorlar onları merak ediyorum.
Videoseyredin olarak yabancı dizi sektörüne el atıyorum. Dizi arşiv bölümümüz: Dizi izle – Dizi Arşivi – Videoseyredin burası. Öncelikle bir incelemenizi istiyorum.
Şuanda var olan özellikler şunlar:
1. Eğer üye olursanız, izlediğiniz diziler cookie bazlı takip ediliop karşınıza sizin bependiğiniz tarzda diziler çıkıyor.
2. Abone olduğunuz diziye ait bir bölüm eklendiğinde otomatik olarak email adresinize bildirim geliyor.
3. Aynı şekilde takip ettiğiniz dizinin herhangi bir bölümüne eklenen bir altyazıda bildirim geliyor.
4. Dizileri kolayca takip edip takipten çıkarabiliyorsunuz.
5. En çok bölüme sahip dizileri görebiliyorsunuz.
6. Detaylı dizi listeleme seçenekleri mevcut.
7. Player'ın alt yazı rengini, altyazı fontunu veya font ölçüsünü ayarlar bölümünden ayarlayabiliyorsunuz.
Ekstra olarak dizileri belgeselleri yada filmleri hem Türkçe hem de İngilizce altyazı ile vermeye calışıyoruz. Mutlaka her dizi yada filmin 360P, 480P, 720P varsa da 1080P hali blunuyor. Bunlar baz özellikler eklemeyi unuttuğum olabilir. Benim isteğim şu; siz neler istersiniz böyle bir sistemden beklentiniz ne ve nasıl olur.
Bunları öğrenmek istiyorum.
Örnek dizi kalitesi: Mr. Robot 2.Sezon 6.Bolum izle - Videoseyredin
Örnek film kalitesi: The Hobbit: The Desolation of Smaug izle - Videoseyredin
Fikir verenlere şimdiden teşekkür ederim.