Arkadaşlar şöyle 4-5 aile kahvaltı yapabılecegımız önerebılecegınız mekanlar varsa memnuniyetle dinlerim :) Teşekkurler...
Printable View
Arkadaşlar şöyle 4-5 aile kahvaltı yapabılecegımız önerebılecegınız mekanlar varsa memnuniyetle dinlerim :) Teşekkurler...
florya koroğlu benim genelde kahvaltı ettiğim yer , zaman zaman aqua florya sutiş e de uğruyorum tek + sı azda olsa manzarası var :)
onun dışında hisarustu kale cafe heryonden iyidir
Sarıyer/Garipçe, Menekşe mahçesi. Kesinlikle bi bakin derim
Florya köroğlunun nargilesi de fena değil. İyi değil ama kötü de değil. Kahvaltının üstüne seviyorsanız tavsiyemdir. :)
Garipçede tavsiyemdir. Kahvaltısı ve yeri güzel.
bütçe nedir kahvaltı için?
bir yer var 40 tl civarı kişi başı.Tek eksiz sizsiniz.siz gidince herşey tamamlanıyor
35-40 tl butçe var :)
Yazan arkadaşlara teşekkurler hepsıne bakıcam...
Çubuklu Hayal kahvesi, açık büfeleri çok güzel, manzarası çok güzel + olarak internette fırsat sitelerin de de oluyordu zaman zaman biletleri 25 TL gibi bir ücreti vardı sanırım
Bu aralar sosyal medyada Sutiş'in mekanlarında görüyorum herkesi. Nedir buranın esprisi ?
Çok mu iyi, çok mu ucuz ya da çok iyi manzarası fln mı var ? Yoksa sadece reklam mı? :D
Emirgan Sarı Köşk
Birde süleymaniye de mimarsinan teras cafe var. Salaş bi mekan ama manzarası çok iyi. Google de görseller yap baj
Rumeli Hisarı - Lokma
Bahçeköy Bilice Börekçisi. Alternatif oldukça mevcut. Börekçi olduğuna aldırış etmeyin.
Anadolu yakasında et-inn var brunchı güzeldir 49tl idi en son.
garıpce koyu asma altı....
bahsettiğim yer burası.menüde ne var diye sormayın inanın seçenekleri yiyemezsiniz
benim diyen adamın karnı doyar gözü kalır :)
MENULER - Kahvaltı -
http://i.hizliresim.com/Y4yn9a.jpg
45 TL kişi başı, mekan yeni açıldı vakıftepede. (Düldül kokoreçin bitişiği)