-
ucuza telefon
Merhaba arkadaslar bi sorum olcaktı sizlere
meshur bi internet sitesinden 2binlık telefonu 55 tl gıbı sembolık bı rakama alıyorum teslım olmaz maket gelır dıye dusunuyordumkı kargoya gıdıp aldım ve sonuc
http://i.hizliresim.com/E3d0D8.jpg
sımdı merak ettim faturaların kosesınde senet yazıyor daha sonra bende bı ucret ısteyebılırlermı bı yaptırımı olabılırmı nakıt kart ıle alsverıs yapıyorum bu arada kk ile degil
-
muhtemelen sıtelerınde bı hata var hergun erken saatte ve sadece 1 tane alabılıyorum
-
-
Hangi site ise bizde alalim :)
-
sıte vermıyım ekmekten olmayalım arkadaslar hosgorun lutfen
-
Senet imzalamış oluyorsunuz sanırım, 55 TL 350 ay ödeyebilirisniz. Evkur misali.
-
hıc bır yere ımza atmadım kargo teslımi için sadece
-
İçinden salatalık çıkmasın
-
yok 1ini actım calıstırdım :)
-
Muhakkak bir bit yeniği vardır..2000TL'lik ürünü bu zamanda baba oğluna vermez 50 liraya :)
Yada sitede hata var diyelim,kargo aşamasında kimse demiyormu ki nedir bu fatura diye..
-
-
vallah bende gelmez diyordum göndermezler ama 2 sini teslim aldım bugun aldımıda su an kargo hazırlık surecınde altın yumurtlayan tavuk bulduk :)
-
Birşey diyecem, bu telefonlar zaten orjinal değil dimi ? Replica ürün?
Replicalar ucuz olurda tanesini yine 50 liraya satmazlar bence be :D
-
Satın alırken kabul ettiğiniz veya okuyup onayladım dediğiniz bir satış sözleşmesi oldu mu ?
-
Fatura geliyor mu yanında?
Geliyorsa üzerinde yazan mebla nedir ve kimin adına kesilmiş?
Bir ara böyle kurumsalları dolandırmak için fatura çakallığı vardı.
Adam iş yapmadığı şirkete fatura kesip gönderiyordu.
15 gün içinde itiraz edilmezse ödememek için felaket uğraşmak gerekiyordu.
-
Taklit cin mali olmasin? Onlarda guzel calisiyor.
-
İmza atmanız şart değil. Okudum, kabul ediyorum kutucuğunu işaretleyip onayladığınızda zaten o sözleşmeyi imzalamış sayılıyorsunuz. Umarım senet taksit vs gibi bir şey değildir.
-
Konu açmak yerine aldığın yeri aramayı denedin mi? :D
-
Okudum next,next,next diyip evi arabayı hacizlemesinler ?