polis çakarlı araçlar hakkında
son zamanlarda aşırı fazla bu tür araçlar görmeye başladım. şimdide yeni temden geldim.. kardeşim hiç görmediysem gelirken onlarca çakarlı minübüs araç van bir sürü garip garip araçlarda çakarlar var..
her yeni kasa 10 jetta passattan 4-5 tanesinde kesin diyorum artık o kadar çok görüyorumki çakar var.. geliyorlar arkana sellek atıyorlar sen trafikde beklerken saatlerce emniyet şeridinden kaçıyorlar.. seni sıkıştırıyorlar yol istiyorlar ..
artık ciddi ciddi çok rahatsız olmaya başladım şikayet edilebilicek bir merci yokmudur bunları eskiden polisin whatsapp hattı vardı resim çekip yolluyordun en azından bakarlar gerçek polis ise amenna sorun yok ama ben eminimki çoğu çakma ..
garip garip araçlarda çakarlar var eski mazdada gördüm minibüslerde gördüm artık o kadar çok araçda görür oldum ki gerçek polis olmadıklarını bilsende insan acaba diyor gene yol veriyor.. gerçi avukat bir arkadaşımın demesi polis bile olsa şayet göreve gitmiyorsa onun bile açması yasakmış çakarları..
memleket bu konuda iyicene teksas olmuş.. bu kadar rahat polis taklidi yapılırmı gelişmiş ülke diyoruz hangi gelişmiş ülkede normal sade vatandaş devletin kolluk güçlerinin taklidini yapabiliyor..
bu güvenik içinde tehlikeli hadi bunu bazı kendini zeki sananlar trafikden yırtmak için yapıyor bu yöntemi yarın öbürgün teröristler illegal gruplarda kullanırsa ne olucak.. bu kadar kolay olmamalı polis taklidi yapmak ve rahat rahat yapabilmek..