-
booking kapatıldı !!
yılda en az 5 bazen 10 rezervasyonum vardı
tatil konusunda resmen elim ayağım olan booking tursabın davası dolayısıyla kapatıldı
mevzu haksız rekabet (daha ucuza satıyor çok güçlü biz az kazanıyoruz)
nisanda kapadoyaya gidecektim gitmiyorum
kararsızdım ama inat ettim yaz tatilimi yurt dışında yapacağım
son olarak turizm krizi ile ilgili en büyük beklentim; su veren itfaiyenin hortumunu ....
-
Manyak bunlar ben de son 6 ayda 8 9 kere kullandım işime çok yarıyordu iyice saçmaladılar artık
-
haksız kazançsa madem milletvekili maaşlarına da uygulasınlar eğer totoları yiyorsa :D
-
Paypal dan sonra bir yıkım daha olur booking in kapatılması
-
Oha. Booking nasıl kapatılır yahu. Sultanahmet'te iken kim geliyorsa alayı booking müşterisi idi. Vay be komisyonu %45 yapıp baş sayfada çıkartırdım oteli sonra müşteri gelince %5'e düşürürdüm
-
Şaka heralde bu onun gibi triyon uygulama var airbnb tripadvisor vs vs neyi niye kapatıyor
-
Oteli arayıp 1300 tl fiyat alıp booking.com'dan 950 tl'ye rez. yaptırmıştım. Adam haklı... Haksız rekabet var. Oteller booking.com varken iyi geçiremiyordu.
-
-
Şu anda booking.com sitesinde bir sıkıntı yok. Bize rezervasyonlar gelmeye devam ediyor...
-
kapatıldı denilmişte , oda seçimine kadar herşey normal.devamına bakmadım ama ?
-
Booking.com acente ile çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Müşteri kendi kredi kartı ile ödemeyi yapıyor.Check-in sırasında da kartı ibraz ediyor.
Dava zaten geçen sene açıldı. Bu olay Tekin Acar ve Sevil Parfümerinin strawberry.com'a açtıkları davaya benzetiyorum. Onların baskısıyla TR'ye gönderimi durdurdular.
-
bu iş en çok butik otelleri vurur
10 günde butik 4 otel gezdim hepsi bookingten ve hep memnun kaldım
zaten turizm b*k gşbş batan batana otellerin yarısı kapalı hizmet düşmüş turist yok gelen yabancı çoğunlukla booking kullanıyor sen neyin peşindesin?
o kadar sinirliyim ki umarım güney sahilleri kapalı maraş bölgesine döner bütün bu yalakalar aç kalırlar
-
ee ne olacak şimdi benim booking üzerinden rezervasyonum var balayı için ?
-
diğer alternatifler var onlardamı kapanıyor ?
-
içine sıçtılar memleketin. İnternet üzerinden yapılan ticarete kafayı takmış durumdalar. çünkü kendilerinde sanal pazarda lider pozisyonda olan bir firma yok. nemalanamıyorlar ordan. booking'in kapatılması en çok otelleri vurur. ben booking.com'dan şikayet eden bir otelci görmedim.sıkıntı seyahat acentalarında.
-
Eyy booking sen kimsin ya
-
Kafalar pırıl pırıl spor gazetesi.. Rekabeti önlediler tamam turist sayısını nasıl arttıracaklar şimdi.. Booking üzerinden gelen dünya kadar turisti nasıl kapmayı planlıyorlar
-
Bizim mertin pompa yalan oldu :D uhasuhasuhauhuhas
O değilde, Booking.com'a oda satılmıyor. Booking'e her otel kayıt atıyor, komisyon oranını otel sahibi belirliyor.
Buna göre de fiyat çıkışı yapılıyor diye biliyorum.
Hollanda ve Almanya'ya karşı aklı sıra tepki amaçlı yapılan şeyler.
Mercedes'e bile rekabet kurulu araştırma başlattı :) İyice saçmaladık
-
zaten turizm bu kadar zordayken ve turizm bu memleketin en büyük döviz kaynağı iken çok yerinde bir karar olmuş. Bence internet komple kapansın, internetten ucuza alışveriş de yapıyo ş.refsizler sonra haksız rekabet oluyo rahat rahat geçiremiyo mağazalar..