AUDI A5 2.0 TFSI Quattro yapılması gerekenler
merhaba arkadaşlar, aracım AUDI A5 2.0 TFSI Quattro 211 hp aracımı 140 bin km de aldım 150 binde ustanın bilgisizliği dahilinde bi şanzıman yağı problemi yaşadım değişmez ömürlük bunlar dedi halbuki 50-60 bin km de değişiyormuş en son 90binde değişmiş neyseki sorun halledildi ancak hala içimde bir korku var aldı alalı 20bin km oldu şanzıman yağı harıcında araba hiç bi sıkıntı vermedi en fazla hava filtresi tıkandı zengin yakıt karışımı uyarısı verdi. Velhasılıkelam, aracım şuan 160 bin km de ve benim bunda baktırmam yada değiştirtmem gereken bi yer var mı? ustalara ayrı sizlere ayrı soruyorum yine bi sıkıntı çıksın istemiyorum
ve şu aralar bi modifiye merakı saldı. izmir otolab bosh servisinde bujileri (sanırırım bosh) platin buji taktılar k&n kutu içi hava filtresi aldım onu taktılar yakıtta biraz artış oldu ama stronicte ivmelenme mutiş iyileşti araba yığılıp kalmıyor.
toplamak gerekirse aracım 160 bin km de ve baktırmam değiştirtmem gereken bir yeri yada şurası şöyle olmuştur değiştirtsen iyi olur dediğiniz bir yeri varsa cevaplarınızı bekliyorum.
ayrıca bildiğiniz gibi bu tür araçlar yağ yakan araçlar bu konuda tavsiyeleriniz varsa, modifiye konusunda tavsiyeleriniz varsa hepsine açığım.
teşekkürler.