AEM Markasının Bir Garip İsteği..
Merhaba arkadaşlar;
Arkadaşım Amerikdan gelirken boost saati getirmesini istedim. Saat geldi ve araca bağladıktan bir kaç hafta sonra bozuldu. Aracın motoru kapalı konumda iken 0.8x bar, rölantide ise 1.2x bar gösterir oldu. Garantisi, faturası vs olduğu içinde Aem'e mail attım. Saatin yanlış gösterdiğini ve bu problemi nasıl halledeceğimizi sordum. Gelen mailde, bir multimetre ile sensörün voltajlarını ölçmemi eğer belirli sınırlar içerisinde kalıyorsa sensörün değil saatin bozuk olacağını ve garanti kapsamında değiştirebileceklerini söylediler.
Multimetre ile değerleri okudum ve video şeklinde araç çalışmadan saatin gösterdiği değerleri kendilerine ilettim. Cevap olarak şöyle bir mail geldi;
"What we can do is get you started with a Field Destroy and have a new sensor and gauge sent out to you. Before we can do this, AEM requires pictures or videos of the gauge and sensor completely destroyed. Once we receive the proof of destroy, we will then ship out a brand new replacement sensor and gauge."
Bende cevap olarak tam anlamadığımı söyledim. Gelen mail;
"Please provide a picture of the boost gauge and sensor completely destroyed. Once we receive a proof of destroy, AEM will ship a brand new replacement gauge and sensor to you."
Çevirdiğim ve anladığım kadarıyla, Gösterge ve sensörü imha etmemi, video ve fotoğraflar ile kanıtlamamı ardından yeni bir Gösterge ve sensörü göndereceklerini söylüyorlar.
Yanlış anlayıp protesto eder gibi imha etme korkusuyla, size ve daha iyi ingilizcesi olan arkadaşlara danışayım hemde böyle sorun yaşayan/yaşayacak olan arkadaşlara bilgi amacıyla paylaşayım dedim.
İyi forumları dilerim.