Herkese selamlar , mutlaka konusu vardır ancak daha önce bu araçlara yükleme yapanların yorumları nelerdir ?
Printable View
Herkese selamlar , mutlaka konusu vardır ancak daha önce bu araçlara yükleme yapanların yorumları nelerdir ?
yüklemekten kasıt nedir önce ? 130 hp güç yakalayanlar var azcık neşelendirir ama hiçbir zaman 1.7 dti tadı vermez. Hacim yok turbo ufak wg elektronik işiniz baya zor +150 hp gibi güçler istiyorsanız arabadan soğutur adamı.
Yazıyorum , beyin bosch ise işin daha kolay.
Maksimum 1.6 hdi krank , 1.6 hdi 8v piston.(Bunu çokta önermem) Önerim 1.6 hdi 110 hp nin turbosu garret 1544 diye geçer bolt on uyar manifolda 2 dakikalık işlem yapmak gerekiyor diş açıp kapatmak gibi.1.6 Hdi n intercoolerı. Turbo vnt olduğu için ona itmeli 2 barlık wg takıcaksın. hem erken dolucak hemde uyarı vermicek. 140 hp alırsın 2 bar gibi tutamaz it gibi yürütürsünde.
tdci motora hdi parçalara uyuyormu
1544 de 2bar büyük sıkıntı bence
Bu setup ı uyguladinizmi ? Sagliklimidir ?
1.4 hdi c3 yapmışlar 180 almışlar araç ecunation yapımı kullanıcı adı ile facebookta arat sahibini bul bence.
https://www.youtube.com/watch?v=-yXY3YPlmKY
Adı :Seite nicht gefunden | Facebook
Evet uyguladım sağlıklı değil. Çok hızlı ama her an neresi patlar bilemem.
psa ford volvo mazda da 1.6 dizeller ayni motor.
1.4 lerde ayni volvo ve mazdada yok ama 1.4
herkese bilgiler için teşekkürler ancak istediğim cevabı alamadım. Bu aracı bu motor olarak alan ve yükleyen kimse yok mu ?