Yetkili servis bakım kararsızlığı
Herkese selamlar. 2014 model 2015 trafiğe çıkışlı vw cc aracım var çoğunuz bilirsiniz. Garanti süresi bitti zaten 3 seneye kadar yetkili servise bakım yaptırdım. Yıllık bakımı geldi yine şu an km 30.000 küsür civarında . Rutin bakımlar uygulanacak yağ değişimi,yağ hava filtresi polen vs..
geçen sene faturasına baktım 500 tl vermişim işçilik dahil. Bu sene fiyat sorduğumda 750 tl dediler ,hayırdır dedim yetkili kişiye. Valla biz de zor durumda kalıyoruz zam yaptılar iskonto hakkınız var isterseniz onu kullanalım dedi,iyi dedim kullanın haşhaş geçer gibi 720-730 tl olur dediler :) :)
şimdi bazı arkadaşlarıma söyleyince olm cc'ye biniyorsun olacak o kadar diyor sanki altımızdaki araba masserati anasını satayım. Sorgulamak yok zaten bu yüzden bugünleri çekiyoruz. Üşenmedim parça parça fiyat araştırması yaptım. Vw özel servisi var zamanında seat leon aracımın da bakımını yaptırmıştım tüm işlemlere 350 tl fiyat verdiler.
Kazıklanmak zoruma gidiyor,sizce gidip yetkili serviste mi yaptırayım ''iyi niyet garantisi'' mahkumluğuna mapuslarda devam mı edeyim ,yoksa castrol yağına ve kullandıkları aynı filtrelere 350 tl mi vereyim ?
Maaşlara bu kadar zam yapılmıyor , müşteriden biz 20 lira fazla bir ücret isteyince olay çıkartıyorlar adamlar ne kadar da rahat 300 tl ye kadar zam yapabiliyor. Sevmiyorum bu düzeni