150 tl ye kadar deneyimi olan kiþilerden soðutucu tavsiyesine ihtiyacým var
Addison Rampage Ad-Rc4 Siyah 2*125Mm+2*70Mm Işıklı Fan 15-17 Fiyatı
Þu modele takýldým daha iyi veya mantýklý öneriler varsa bekliyorum
Printable View
150 tl ye kadar deneyimi olan kiþilerden soðutucu tavsiyesine ihtiyacým var
Addison Rampage Ad-Rc4 Siyah 2*125Mm+2*70Mm Işıklı Fan 15-17 Fiyatı
Þu modele takýldým daha iyi veya mantýklý öneriler varsa bekliyorum
Ayný marka soðutucu bende var, acaip kalitesiz. Zaten bilgisayardan güç aldýðý zaman öyle adam akýllý soðutmuyor, prizden güç alýrsan bir kaç ay sonra bozuluyor. Bir kaç ay sonra fanlarýn balansý bozuluyor, sinir bozucu sesler çýkarýyor. Kendine hayrý kalmýyor. 5 liraya usb fan aldým, onu fan çýkýþýna koydum emin ol daha iyi soðutuyor.
Bence biriktirip Zalman gibi kaliteli bir marka al derim.
Bende anakart yaktýktan sonra TX Ergo500 diye bi soðutucu aldim. Hepsiburada da 67 lira fiyatý var. Malzeme olarak kalitesiz bur ürün elde kalacakmiýþ gibi hissettiriyor fakat daha kiramadim nereden baksan 2 yildir kullaniyorum. Fanlarý gayet güzel soðutuyor ama arada fanlarý açýnca hemen dönmüyor ve üfleyerek döndürmek gerekiyor :D
Ýyi sogutucu yoktur notebook una uyumlu sogutucu vardir
Sen en basta en fazla neresi isiniyir yada nerden sicak hava ufluyor onu bul
Ayrica vacumlu sogutucuda dusunebilirsin
( eski notebook umda verimli kullandigim sogutucu ideapad 510 da iþe yaramiyor cunku sicak hava cikis yerleri farkli )
Vakumlularý çok öneriyorlar. Zaten çok uygun 40 TL gibi bir fiyatý var. Kargolar çalýþtýðýnda deneyeceðim bende.Arkadaþýmda var 5 derece civarý farkettiðini söylüyor.
Ben daha dün Hadron HD2008 Notebook Soðutucu Fiyatlarý, En Ucuz 46 TL - Akakçe aldým
Laptop altýnda neresi ýsýnýyorsa fan oraya denk gelsin. Ona göre seç.
Sonuçta hepsi birbirinden dandik.
Vakumlulara da baktým ama aradaki plastik ara parça çok dandik geldi gözüme, almadým.
Ben daha dün Hadron HD2008 Notebook Soðutucu Fiyatlarý, En Ucuz 46 TL - Akakçe aldým
Laptop altýnda neresi ýsýnýyorsa fan oraya denk gelsin. Ona göre seç.
Sonuçta hepsi birbirinden dandik.
Vakumlulara da baktým ama aradaki plastik ara parça çok dandik geldi gözüme, almadým.
Laptop kullanýrken þu iki ürünü birlikte kullaniyordum.
Amazon.com: Opolar LC05 Laptop Cooler with Vacuum Fan (Rapid Cooling, Auto-Temp Detection, 13 Wind Speed, Unique Clamp Design, Compatible with Cooling Pads): Computers & Accessories
Amazon.com: Cooler Master NotePal U3 PLUS - Gaming Laptop Cooling Pad with 3 Moveable High Performance Fans (Black): Computers & Accessories
Uzun yýllar laptop oyuncusu olan ben için derman olmuþtu ama ne yaparsan yap termal macunu yenilemez ve temizlemezsen en kral soðutucu ile bile verim alamazsýn. Bir de vakumlu tip için laptop hava giriþ çýkýþlarý uyumlu olmalý. Niceliksel ölçüm yapmadim ama nitelik olarak iyilesmisti. Kiminde olmuyor. Kotu yanlarý gürültü yapýyorlar biraz.
Tozunu alma iþlemini nasil yapiyorsunuz
Termal macunun ozellikle
Aldýðým ürünü yazýlým ile denedim. Sýcaklýk 86 C'yi geçmedi.