Atlas Mutuel Sigorta Tecrubesi Olan Var mi?
Arabanin kasko ve sigorta yenileme vakti geldi, Groupama'dan yaptiriyorduk en uygun sekilde ve ihtiyac duydukca da her turlu hizmetinden sorunsuz faydalandik simdiye kadar.
Bu yil kasko 4 bin liraya firlayinca alternatif arastirmaya basladigimda forumdan bir arkadas vasitasiyla Atlas Mutuel Sigorta'dan 3 bin lira gibi bir fiyat aldik, tek sarti anlasmali serviste onarim yaptirmak. Istanbulda dogru duzgun ozel servis anlasmasi yok ama Ciftkurtlar, Gulsoy vs. birkac yetkili servis ile anlasmasi var. Yetkililerde cikacak kol gibi faturanin ne faydasi var onlara bilmiyorum tabii ama hic aracimi kapisindan iceri sokmak istemesem de mecbur kalirsak en azindan ismi "yetkilide yapildi" olur.
Ancak firma 1 yillik ve hakkinda ne olumlu ne de olumsuz bir yorum bulamadim. Sitelerindeki mali tablolarda hep zarar yazmislar, yarin bir gun lazim olunca ortadan kaybolmasinlar diye insan cekinmiyor degil. Maalum, kasko firmalari yilda 1 kere lazim oluyor ama onda da canimizdan bezdirecekse hic bulasmak istemem. %100 yerli sermaye ile kurulmus olmalarindan dolayi da bi tarafim yine kullanip destek olmak istiyor. 10 yildir hep kaskolu binildi, toplamda odenen primin yarisi kadar hasar anca vardir. Iyi musteri sayiliriz. :D
Firma hakkinda bulabildigim her sey asagida. Bilgisi/tecrubesi olan herkesin yorumlarini merak ediyorum.
Mali Tablolar - Atlas Mutuel Sigorta
Sektorun icinden gelen ‘yuzde 100’ yerli sigorta şirketi: ATLAS MUTUEL | Gulegule Gazetesi
2016'da bi olumsuz haber cikmis haklarinda, sonra yalanlamislar
Atlas Sigorta’da iş bitmemiş! - Sigorta Medya