-
Seat toledo signo 1,8 20v
-
Toledoları çok severim maşallah nazar değmesin. Boncuk gibi.
-
teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olr inş arkadaşlar.
-
aracı seattan biliyoruz:)
maşallah kardeş güzel görünüyor.
-
-
kazasız belasız güle güle kullan kmsi çokmuş sanki biraz:p
-
-
hoşgeldin emre kazasız belasız inş
-
emre hoşgeldin kazasız belasız kardeşim ;)
-
-
cok hoş olmuş kazasız belasız maaşallah.
-
hoşgeldin... 1.8 20 valfe göre güzel gidiyo mu yoksa baya ağır diye duydum? performansı nasıl stock olarak?
-
yere bas...yere bas...
:):):)
maaşallah çok diri duruyor...rengi de çok hoş...
-
emre nin yerine cevap vereyim araç tork un etkisi ile çabuk hızlanıyormuşsun hissi veriyor kullanırken kendi 1.6 aracımla denediğimizde 1 1.5 boy civarı geride kalıyor toledo ağır ve 250.000 leri devirmiş bir araç olarak gayette tatmin edici bir performans sergiliyor emre de kendi görüşlerini kullanıcısı olaraktan bildirecektir zaten
-
Alıntı:
Cıhat YAVAS Nickli Üyeden Alıntı
emre nin yerine cevap vereyim araç tork un etkisi ile çabuk hızlanıyormuşsun hissi veriyor kullanırken kendi 1.6 aracımla denediğimizde 1 1.5 boy civarı geride kalıyor toledo ağır ve 250.000 leri devirmiş bir araç olarak gayette tatmin edici bir performans sergiliyor emre de kendi görüşlerini kullanıcısı olaraktan bildirecektir zaten
aynen dediğin gibi ancak şu var benim şanzıman oranlarım çok uzun 1,6 olana göre leondan daha ağır lastikler kabak ve belli bir yıpranma var sonuçta km si var ancak 1,8 olmasının en büyük farkı uzun yolda yüksek süratlerde çıkıyor araç 3 kişi varken 230 a kadar çıkaibliyor.
ancak sürüş zevkini değişmem :D
-
Plakalık aydınlatmasında mtec marka kullan 10 ytl. :)
-
2004 te sıfır almıştık 1.6 signo aynı renk :) uzunda iyi 220 yi 1.6 devirdiiine göre buda 240 a dayar diye düşünüyorum ama kısada hantaldı biraz
-
maşallah. güle güle kullan.
-
Alıntı:
Vtec Nickli Üyeden Alıntı
Plakalık aydınlatmasında mtec marka kullan 10 ytl. :)
şimdilik 4 lü led var şubatta mtec düşünüyorum.