selamun aleyküm arkadaşlar bu konuda çok araştırma yapmama rağmen çok bilgi toplayamadım aracımda evc s var nasıl kullanıldığını basit şekilde anlatabilecek bir arkadaş varsa herkezin işine yarayacaktır ilginize şimdiden teşekkürler
Printable View
selamun aleyküm arkadaşlar bu konuda çok araştırma yapmama rağmen çok bilgi toplayamadım aracımda evc s var nasıl kullanıldığını basit şekilde anlatabilecek bir arkadaş varsa herkezin işine yarayacaktır ilginize şimdiden teşekkürler
1 kişi bile yokmu anlayan neyseki eski konulardan birşeyler toparladım sağolun
evc-s ayarı 5-6 kademeden oluşan aslında basit ama detaylı bir işlem, takıldığınız yer neresi?
örnek verecek olursam offset : bunla turbonun basıncını ayarlıyoruz 100/ de kaçını kullanmamız gerektiğini girebiliyoruz bu değere
peki rsp . over voost.warning valve .drop valve bunlar ne işe yarıyor ilginize şimdiden teşekkürler
rsp
opt
wrn
dro
rsp: response yani turbonun geliş tepkimesi, lag oluşturmadan çok da erken getirip kullanımı zorlaştırmadan %10 gibi başlayın denemeye arttırın...
opt: anlık görebileceği peak basınç
wrn: aletin sesli uyarı vereceği basınç değeri
drop: wrn basıncı gerçekleştiğinde yüzde olarak ne kadar düşeceği yani wrn 1 bar derseniz, drop %10 derseniz 0.9 bara düşer sabitler
hatırladıklarım bunlar
teşekkürler tükçe klavuz diye ben buna derim çok yardımcı oldunuz sağolun :)