Mac Fit dolandırıcılığı hakkında uyarı
Dolandırıcılığı yapan başka bir şahış kurum v.s değil malesef MacFitin ta kendisi birebir. Nisan ayında kampanyaları vardı İş Bankası kartı olanlara ilk ay aylık 6.99 sadece diye meğersem tam bir oltalama yöntemiymiş. Yani o mailinize gelen ziraat veya iş bankası gibi bankalardanmış gibi gözüken ve kredi kartı dolandırıcılığı için yapılanlarla resmen aynı şey neredeyse, tek fark siz koskoca macfit ulan diyorsunuz ve ellerinizle teslim ediyorsunuz kart bilgilerinizi sonra eziyet başlıyor o saniyeden sonra. Nisanda bir kere gittim baktım salon leş zaten gitmedim bir daha asla. Mayıs haziranı da ödedim baktım böyle olmayacak zaten gitmiyorum haziran ayı sonunda iptal ettim üyeliğimi fakat iki aydır almışlar benim kartı sisteme her ayın 7'sinde çatur çutur çekiyorlar parayı. Müşteri hizmetleri zaten yok, salona gidince de şuraya buraya mail atın diye geçiştiriyorlar sorumluluk almıyorlar başlarından savıyorlar öyle de kek gibi kalıyorsunuz ortada rezillik çıkartmazsanız. Bu durumdan muzdarip kaç kişi var diye bir internete bakayım dedim zaten tüm salonların google yorumlar sayfaları ve sikayetvar.com bu tip adilikleri ile dolu bu şirketin. İkinci Jatomi olma yolunda gidiyor olabilir aman dikkat edin üyelik yaparken.