bi önceki kuşak (baby boomers)!!
yine kurun falan hareketsiz olduğu, ülke gündeminin adeta iskandinav ülke gündemlerine bir tık daha yaklaştığı bir hafta içi günü için sıkıntılarımızı atabileceğimiz, bi çoğumuzun içinde bizzat yaşadığı fakat "ulan babam harbiden iyi çalışmış bak neler neler yapmış biz hayatta yapamayız" diye serzenişte bulunup farkında olmadığı bir tartışma konusu: baby boomers yani şanslı nesil ailelerimizi tartışmaya açıyorum
yönetim gereksiz görürse silmek kendi takdirleridir fakat çok iyi bir aydınlanma konusu bu bence
yalnızca 20 sene çalışıp sonrada 43 yaşında emekli olup emekli olmak suretiyle emekli parasına bir yazlık bir 0 km araba alabilenlerin çocuklarıyız biz
43 yaşında emekli olan bu "çok bilmiş" "mükemmel" "burnundan kıl aldırmayan" "hatasız" "çok acayip çalışkan" bir neslin emekli maaşları ödensin diye yırtınıyoruz yıllardır
uzun süredir düşündüğüm ve üst kuşağıma adeta kin duyacak seviyeye geldiğim bir konu bu
tabi anamı babamı bıçaklamak yerine kendimi, suçun aslında onlarda değilde o dönemki öngörüsüz siyasetçilerde olduğuna inandırdığım bir konu bu konu
sıkıntıdan yine araştırmalara düştüğüm bir günde şu yazıya " https://seyler.eksisozluk.com/ilginc...i-nesli-olmasi " ulaşmamla başladı konuyu açma düşüncesi e tabi haliyle biraz serzeniş de doldu
ulan köyünden çıkıp ümraniyeye taşınan arkadaşımın dedesi şu an 3 apartman sahibi ama ben 2-3 yerden gelir elde etmeye çalışıyorum ki geleceğimi bir nebze olsun güvenceye alabileyim
üstüne birde bizim kuşağa güzel bir 3. dünya savaşı denk getirirler kesin ha o olmazsa küresel ısınma ve susuzluk kapıda ztn amk spor gazetesi..
önerim: akıl satan yaşlılara bunları anlatın bilsinler az konuşsunlar