Downpipe için eksozcu tavsiyesi...
Selamlar,
Uygun bir zamanda araca dp yaptırmayı düşünüyorum ama biraz da kararsızım.
500x'te Alfa'daki 170'lik Multiair motorun aynısı var, haliyle ona uyan Dp buna da uyuyor. Ancak işin kötüsü 2.el olarak falan hiç bir şekilde bunları bulamıyorum. Sattığım Giulietta üzerinde gitti, bilsem standarda çevirir öyle verirdim.
Söktüğüm orj katı da başkasına satmıştım bir de, o yüzden onun içini boşaltıp falan kullanamıyorum da :)
Şimdi normal kat bulunan boruyu, içini kırdırıp vs kullanmak mı mantıklı, yoksa orijinali bozma, dp yaptır mı dersiniz?
Geçenlerde Bostancı'da Süreyya Usta ile konuştum, 1.000 TL'leri bulabilir diyor.
Maslak'ta Hakan Abi (Paşaoğlu) veya İskender, Emil gibi isimler de var ancak bunların da maliyetleri herhalde yakın olacaktır ve oralara kadar git gel yapacak, 10-15 gün sonrasında randevu verecekler falan, pek vaktim de yok, çok uğraşmak da istemiyorum açıkçası... Ucuz yollu falan ama dandik olmayacak ve gittiğim gibi Selamın aleyküm diye dalıp bir şeyler yaptırıp çıkmak istiyorum kısaca.
Bostancı yakınlarında veya Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yerler rica edeceğim, klasik sorulardan :)