chevelle Nickli Üyeden Alıntı
''Ufak ufak atmosferik toplayıp gazlarım diye düşündüm. Tabi bu dediklerim zor. Arabaya 23 26 arası vermek isterim maksimum. Zaten yapılacak işlemlerin sınırı yok onlar yapılırsa ortaya çıkacak masraflar. Ben şahsen 106hpli modeli almak isterdim ama işte piyasa ne alemde bilmiyorum.''
Yapılacak işlemlerden kasıt ne? filtre-egzoz-emme-yazılım gibi birşey düşünüyorsan fazla tutmuyor bunlar, ki corsaların hemen hemen çoğu artık bu setupta zaten. piyasa ne durumda bilmiyorum demişsin, araç satış sitelerinde görünüyo fiyatlar, yukarda da belirttim, temizleri artık 25-30üstü diye.
Kronik olabilecek sorunlarını yazdım yukarda, hangi parçası zor bulunur, pahalı mı ucuz mudur onu da yazdım.
8 senedir biniyorum, memnunum ben. Etrafımda da çok fazla corsa gsi kullanıcısı var. iyi bakarsan sıkıntı yaşamazsın. Şehir şehir gezip tatil yapan arkadaşlarım var.
Bu yazılanlar dışında tam olarak neyi merak ediyorsun, neyi duymak istiyorsun onu anlamadım ben. Fiyat belli, dikkat edilecek parçalar belli, piyasa belli.
Özellikle öğrenmek istediğin bir kısım varsa belirtirsen o konu üzerinde yardımcı olmaya çalışırız