Bursa Doğuş Oto Servis Sorunu Hk.
Arkadaşlar Merhaba konu hakkında desteklerinize ihtiyacım var.
2018 model Vw Polo kullanıcısıyım. 0 km olarak aldığım aracımı 3.5 yıldır Bursa Doğuş Otomotiv'de servise götürmekteyim.
Geçen ay 58.000 Km. bakımında disk ve balatalarında değişmesi gerektiğini söyleyerek 3800 TL tutarında bakım parası ödedim.
Şimdi ise sıkışık trafikte 5 km /saat hıza kadar disk ve balatalarımdan müthiş bir uğultu gelmekte.
Bursa Doğuş Oto ile yaptığım görüşmede hatalı işlem yaptıklarını ve yoğun çalıştığımız için gelip aracımı servise götürmelerini ve sorunu düzeltmelerini rica ettim. Aldığım cevaplar
Aracınızı alamayız öyle bir hizmetimiz yok. Siz getirin
Yakın zamanda randevu yok
Express servis e getirin yardımcı olmaya çalışalım. Sorun bizde mi diye. Sonuçta şuan disklerin öttüğünü sadece siz duyuyorsunuz. ( Bunu Aynen Dedi )
Vw den kaynaklı hata var ise İkame araç verilmesini talep ettim. 10 gün ve üzeri olmadıkça ikame veremiyoruz dedi.
Geçtiğimiz bakım 4 gün sürdüğünde ikame verdiklerini ilettim, Şuan ikamem yok çok iyi biliyorum diye dönüş aldım.
Ki aynı doğuş Oto Bursa seramik kaplama yaptıracağım zaman aracımı evimden alıp , evime bırakmıştı.
Nasıl bir yol izlenmeli. Bu kadar ufak sorunlarda bile böyle bir tavır sergileyen bir firmanın aracını uzun süre kullanmaktan vazgeçtim. Daha ciddi bir sorun olsa demek ki Doğuş Otomotiv Bursa yardımcı olmayacak.