-
Ferrari Purosangue
Uzun zamandır beklenen araç tanıtıldı, konuyu bulamayınca ben de açıyım dedim.
Ceo Benedetto Vigna ısrarla aracın bir suv olmadığının altını çizmiş. O yüzden şu ana kadar ki yerden en yüksek Ferrari diyebiliriz sanırım. :)
İlk bilgilere göre V12 725 hp 715 nm'lik atmosferik beslemeli motora 8 çift kavramalı bir şanzıman eşlik ediyormuş.
Şöyle de bir tanıtım videosu paylaşmışlar;
Introducing the new Ferrari Purosangue - YouTube
-
allah rahmet eylesin severdik ferrariyi.
-
son yıllarda çıkan araçların tasarımları çok kötü buda onlardan biri..
-
Bildiğin infinity fx35 olmuş bu. Hiç ferrari çizgisi yok kasada
Lambonun suvu bile ben lamboyum diye bağırıyor...
-
Hunharca Nafaka yiyen nemrut kadın jipi
-
Gömmüş gibi olucak biraz ama tasarım hiç waaaow etmedi, sanki yıllardır görüyormuşuz gibi
-
Fiyatta yardımcı olurlarsa neden olmasın
-
SUV degilmis... herhalde crossover planlamislar :D
-
Audi a4 allroad bundan daha yere yakın
-
Tasarıma gözümüz alışır diycem ama her köşede görülebilecek bir araç da değil Ferrari Roma nın kambur ve yerden yüksek haline benzettim :D
-
Renk yüzünden mi tipinden mi anlamadım bir Ferrari gibi hissettirmiyor araç nedense. ama Normal bir concept araba olarak bakacak olursak tasarım fena değil bence
-
ferrari'nin suv üretmesi üzdü
duyduğum bir dedikoduya göre TR'den 20 kişi sırasına yazılmış bekliyormuş.
büyük ihtimal çok başarılı satış adetlerine ulaşıp diğer modelleri güzelce finanse edecek, ama bir ferrari olamayacak
-
Dünyanın en prestijli markasısın ve daha çok kar için firma köklerine uygun olmayan arap zenginler ve şımarık popçu-rapçiler için araba üretmeye karar veriyorsun.
Enzo Ferrari mezarında ters dönmüştür.
-
Bir Ferrari olarak değil ama bir mini SUV olarak sevdim ben.
-
Valla tek ben mi bunları düşünüyorum diyordum ki yorumları görünce rahatladım. Hani hiç böyle bir "offf çok güzel beee" havası yaratmadı. FF tasarımlı bir şey olsa çok daha güzel olurmuş. Roma'ya benziyor denilmiş, zaten Roma üzerine inşa edilmiş sanıyorum, öyle bir şeyler yazılmıştı.
SUV değilmiş, neymiş peki Ferrari'deki beyefendiler? Urus'a rakip yapmadınız mı bunu? SUV değilmiş... Ben de ben değilim. İlla böyle bi küstahlık bi hava yapacaklar ya, ifrit oluyorum :) Alet de olmamış işte amg, ne yapayım :)
Urus bu piyasanın kaymağını çok güzel yedi valla. Ve gerçekten Lambo'yum diye bağırıyor, detayları, o tasarımın SUV'a yedirilişi falan filan süper. Üzgünüz Ferrari... Olmadı...
-
-
Beni açmadı ama hayvan gibi satacağına eminim.
-
Para dünyadaki en buyuk trend,karlılıkta ve marka bılınırlıgı en fazla otomobil..
güzel rahat seyahat edilmesi icin bence olması gereken bir model. Motor olarakta çok güzel bir veriler mevcut,ferrarı olarakta opsiyonları bir kadar güzel olmuş.
çok satar,cok ta memnun eder.. zaten bınılıp bınılmese bile herkes alıp garajına koyar.
NotBu arada urus okadar çok satıyorkı bu klasmanda biraz pazar payı alsa ıle Ucar :)
-
peynir ekmek gibi satar
benden söylemesi
:)