Trendyol yemek ve go kurye rezaleti
Selamlar.
Dün yani 09.11.2022 tarihinde Trendyol yemek den sırf çocuklarımın canı çektiği için yemek siparişi verdim. Sözde ilk siparişte 50 tl indirim yapacaklar ki sipariş aşamasında yaptılar. Neyse konu adres değişiklik işleminin günler önce yapılması ve konum olarak yeni adres seçilmesine rağmen sistem eski konumu silip yenisini kaydetmemiş. Ben de bir hata yaptım sipariş verirken konuma değil yazılı adres olan tarafa baktım. Sipariş verildikten sonra ürün yola çıktı mesajı yolladılar. Hemen takip ettim bir baktım eski adrese gidiyor. Hemen firma ile canlı destek den yazdım müşteri temsilcisine gerekli bilgiyi verdim. Müşteri temsilcisi kuryenin başka bir siparişi olduğunu onu verdikten sonra size ürün teslimi yapacak dedi. Sonrası ürün teslim edildi diye mesaj geldi, ne gelen oldu ne giden tabi. Firma ile sürekli telefon trafiğinden sonra kusura bakmayın siz hatalısınız para iadesi yapmıyoruz deyip geçiştirdiler.
Böyle bir şey başına gelen var mı? özellikle trendyol yemek konusunda. İptal edilen ürün için para iadesi alınabilir mi?