Bu üç aracın 0-100 , rolling ve top speed videosu var mı.
Kendi aralarındaki performans kıyaslama videosunu bulamadım, tek tek değil de en az 2 sinin performans videosu elinde olan varsa ekleyebilir mi.
Printable View
Bu üç aracın 0-100 , rolling ve top speed videosu var mı.
Kendi aralarındaki performans kıyaslama videosunu bulamadım, tek tek değil de en az 2 sinin performans videosu elinde olan varsa ekleyebilir mi.
Acil değilse megane için hafta içi müsait olunca çeker atarım.
Top speed olarak rampa aşağı 242 gördüm ben, az daha gideri vardı ama viraj geliyodu totom yemedi
Son viteste belirli bir devirde yaptigi hiz ve max devir sayısı bilinirse top speed hesabi yapilabilir.
Atiyorum 3000 devirde 120 ile gidiyor 7000 devir ceviriyorsa 120/3 = her 1000 devirde 40 km demektir 40x7 :280 km max speed. Youtubedaki videolardan da çözilebilir.
abi selamlar bu kanaldaki arkadaş'da 1.3 megane var.güzel aynı sınıf testleri yapıyor.
Muharrem Gokce - YouTube
7.vites ;
3000dd : 159km
3500dd : 187km
4000dd : 210km
4500dd : 237km
Bunlar benim kendi gördüklerim :D
Youtubeda 250 yapan var 4750dd, rampa aşağı bile hızlanmadı 250 sonrası sanırım yürümüyor ya da rüzgar müsade etmedi
Benim çektiğim videoyu paylaşmışlar :D
Renault Megane 1.3 Tce Rekor Topspeed Denemesi - YouTube
meganlar için verilen veriler normal D ile giderken mi ? yoksa manuele alıp giderken ki veriler mi ?
edit : çümkü bende şirket aracı clio sw var dizel gerçi o ama normal d ile giderken 170 de duvar oluyo ama ,manuele alınca 191 falan görüyom