Merhaba TechTurkey üyeleri.Ben Kütahya'dan Emrah ÇELİKER.İngilizce Öğretmeniyim 26 yaşındayım.35 CAR 89 plakalı Honda İntegra'nın yeni sahibiyim.herkese selamlar,saygılar
Printable View
Merhaba TechTurkey üyeleri.Ben Kütahya'dan Emrah ÇELİKER.İngilizce Öğretmeniyim 26 yaşındayım.35 CAR 89 plakalı Honda İntegra'nın yeni sahibiyim.herkese selamlar,saygılar
hoşgeldin arabanda hayırlı olsun.
Hosgeldin ;)
way Emrah hocam hiç demiyorsun üye oldum die :)
Hoşgeldin TT'ye :D
emrahcım hoşgeldin aramıza....mutlaka olman gereken yerdesin.....buraların bağımlısı olursun yakında....tegy ile aranız nasıl ? haberlerinizi alıyorum ara ara....hiç üzmüyormuşsun bi denemi :)
hoşgeldin iyi forumlar
hoşgeldin, keyifli forumlar
Hoşgeldin.
hoşgeldin keyifli aktif forumlar dilerim
-Hoşgeldin...
Hosgeldin hocam hayirli olsun aracin keyifli forumlar...
aramıza hoş geldin.
Hoşbulduk Özdin Abim ;) Bağımlı olcak gibiyim gerçekten.tegy ile aram çok iyi çook :D Gerçekten tertemiz gıpgıcır bir otomobil teslim etmişsin bana.bende senin gösterdiğin özeni göstermeye çalışıyorum.
Egsozumu söktürttüler ona üzgünüm :( Polis geldi,arabanın arkasındaki egsozu gösterip :''Hiç yakışmış mı bu egsoz?'' dedi..:mad:
Hayır heralde koca Türkiye'de yakışmadığını iddia edecek tek insan kanımca :D Daha kötüsü sesi mi rahatsız ediyoki dedim.Hayır görüntüsü psikolojik olarak gürültülü bi egsoz imajı yaratıyor dedi:beuj:Of of dedim bu kafayla nereye kadar dedim içimden..Bu lafın üstüne daha da konuşulamazdı zaten..Ruhsatı istedi,sonra vazgeçti.en kısa zamanda değiştir dedi bende söktürdüm.ama içimde kaldı acı bi anı olarak..napsam da taksam diye kara kara düşünüyorum :D