stoplarda kirmizi cam boyasini nasil cikartabilirim gunesten matlasmis durumdalar
Printable View
stoplarda kirmizi cam boyasini nasil cikartabilirim gunesten matlasmis durumdalar
http://img162.imageshack.us/img162/6910/dsc00015d.jpg
eskilerden bir resim vardi elimde simdiki hali cok mat duruyor su dokunce ilk hali gibi oluyor
al eline 2000 zımpara başla zımparalamaya soora sırasıyla sarı pasta ve beyaz pasta enson 3 m cila ...
geçmezzz erhann :d
0 zımparaa sonra cılaa cıkıyor denedımm
güzelce zımparalayıp sonrasında meguiars plastixle parlatabilirsin.malzemelerin fiyatı + harcayacağın emeğe değermi dersen bence hiç uğraşma bunlarla
hidrolikle cıkıyo dıye solenıodu ama hıc denemedim denemenıde ıstemem ama bı arastırmak lazım.
eğer cam boyasıysa tinerle çıkıyor.kendi arabama yapmıştım ordan biliyorum:)
tiner eritir..
oto tineri var stopların üzerindeki boyayı bile çıkartıyor.selülozik tiner kullanırsa eğer o eritir.
zımparalayıp bir daha boyayın işte üstüne vernikte atarsanız solma sıkıntısıda olmayacaktır
oto tineri zaten selülozik tiner boya seyretlmek ve ayrıca kaporta üzerindeki ufak zift yapışkan gibi kirleri yumusatmak için kullanılır bahsettiğin aksamda güneş altında veya fazla dökülüp temizlemeye çalışılırsa eritir tecrübeyle sabittir.. ;)
Bul çıkmasını al bence:) Yaptığında orjinali gibi durmayacağı kanısındayım:rolleyes:
Ben filli boyanın boya kaldırıcısı diye bişi var yoğun sahlep kıvamında onu döküp biraz bekledikden sonra stoplarda boya bırakmayacağını düşnüyorum tamponumdaki tineri sökemediği boyaların anasını ağlattı.. 8-10 lira bişi alıp dene bence
yani uğraştıracağı zahmete deymez ;)
evet baya kötü duruyo ugrasma yeni stop al bunu da sat :D
benim dediğimi uygulamadan alma stop 10 lirayla kurtarabilirsin beLki.
Bol bol asetonla cıkar..... 3-5 kutu al stoplarınıda sök...bas asetonu sonra başla silmeye...