Evimizde uydu sisteme gecicez bu sebepten uydu receiver almayı dusunuyoruz. Ne tavsiye edersiniz bır baktım mılyarlarca cesit var :)
Printable View
Evimizde uydu sisteme gecicez bu sebepten uydu receiver almayı dusunuyoruz. Ne tavsiye edersiniz bır baktım mılyarlarca cesit var :)
Lcd kullanıyorsan ve HD yayın izlemek istiyorsan dreambox hd 800 almanı tavsiye ederim, Sd yayınlardada çok iyidir. Ben dreambox alana kadar tv izlemediğimi farkettim:D
humax/hyundai/nokia :D
yada linux işletim sistemi olan neydi ismi unuttum dreamlı bişiydi ona bakabilirsin 3 tane var ikisi hyundai boardları aynı humax ve nokiayla güzel makineydi ama eski artık 4 5 yıllık makineler yni makine sanki daha hızlı çalışıyor gibi geliyor bana çok kasmıcaksan al orta yollu yazılım desteği olan bişey devam et sunny var bide ucuz cihaz vs diyoduk ama çok hızlı ve güzel çalışıyor yazılım desteğide iyi
edit: evet dreambox güzel alettir
haha fiyatından anladım baya guzelmıs :D
3 tunerlı olması ıyı bısey hakkatten ama onu sevdım
dreambox bı çok arkadaşım kullanıyor tum şifreleri çözuyor dsmart fln ızlıyorlardı yılda 1 defa ip değişiyor onun parasını weryon yenı ıp werıyorlar aşırı hızlı ve guzel çalişiyor alırken sahte olmamasına dıkkat et
http://www.uydukurdu.com/forum/showt...ar-121750.html
IP parasını nereye verıyoruz anlamadım orasını :)
Bıraz geri kafalıyımda bu konuda :)
dsmartı çözdugu için onunda şifresi war ıp parası dedıgım update ederken mac şifresi giriyorlar çözmek için kanalları
şifre bulabılırsen sen edersın yoksa adama goturuyorsun ama şifreyi wereceklerını sanmıyorum cunku o işten para kazanıyorlar fıyatta werım ben sana 1 hafta olmadı takılalı 450 lıra 2 çanaklı fıyatı tum şifreler açık lıgtv olsun dsmart salonları olsun hepsı açık
hayır komple 450 werdık aldık adam 150 lıraya şifre değiştiriyoruz dedı yenı cıkan urun fln dedı ama daha çok war bulunur o şifrenınde bi çaresi halledılır ılerde forumlara düşer bi şekılde formulu
hayır o sıfre olayı bıraz daha ucuz bısı :)
adam ole fıyat istedide kımsenın o fıyatı werecegınız zannetmıyorum
ip işini işi bildikten sonra kullanıcı kendi yapar muhtemelen çok zor şey değil diye biliyorum ama uğraşmak lasım tabi
olay ip olayı değil kart paylaşımı bu işi yapanlar var şifreli kanalları hepsini ücretli satın alıyor ondan sonra paylaşıma açıyor sana bi adres veriyor onu uyduya giriyorsun bendeki dreambox direk net üzerinden çalışıyor yani ileride şifreler değişsse bile paylaşım yapan arkadaşda değişiyor ve sen hep şifresiz izliyorsun
yok yok çalışma şeklini biliyorumda illa birine yaptırmaya gerek yok nette kendi yapanlarda var ama uğraşmak lazım işte
al dreambox kraL bende kullanıorum walla cayır cayır her kanalı izliorem :D
AZBOX
büyük nokta :)