-
Unutmadık.. Unutmayacağız.. 17 Ağustos 1999 03:02
-
Allah rahmet eglesin dun gibi daha gercektende icim sizladi konuyu gorunce...
-
Allah rahmet eylesin.
Bende Erdek'teydim o sıra...
-
allah bir daha yaşatmasın, tam bir felaketti :(
-
Allah rahmet eylesin
Kesınlıkle unutlmaz
unutmayacagızda...
Merve nın dedıgı gıbı Bır daha yaşanmaz inşallah :(
-
o binlerce insanın ölümüne neden olan fay 500m arkamızdan geçti ve Kocaeli üniversitesi arslanbey kampüsünü tam ortadan ikiye böldü.
-
Allah o günleri bir daha göstermez umarırım..Hepimizin psikolojısı bozulmuştu yatağa giremez olmuştuk..:(
Ama su bir gerçek o deprem sonrası bile ülkemizin durumu su anki kadar kötü değildi,Allah sonumuzu hayır etsin...
-
http://sozluk.sourtimes.org/?t=17+a%...a+gerceklesmis
Birde malesef böyle birşey var ve %95 kanıtlanmış ancak halen gizleniyor.Gizlenmeside normal çünkü insanlık tarihine kara leke olarak geçecek bir olay, oluş.
Araştırın hepsi kaynaklarda var malesef detayları ile.
-
Bir Sakaryalı olarak bende ne zaman 17 Agustos ve deprem kelimesini duysam tüylerim diken diken oluyor.Yaşadığım ilçe(Kaynarca) olarak depremden fazla etkilenmesekte,çektiğimiz çile ve yaşadığımız o günler gerçekten zordu.Allah(c.c) bize bir daha o günleri yaşatmasın.Depremde hayatını kaybetmiş herkese Allah rahmet eylesin...
-
Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Hayatta kalanlar bir şekilde yaralarını iyileştirdiler ama memleketimiz için çok talihsiz bir gündü.
-
yalvarırım allaha ki başımıza bir daha böyle bir felaket gelmesin ölenlere rahmet kalanlara baş sağlığı ve sabırlar diliyorum...:tapedshut
-
allah bir daha boyle felaketlerı yaşatmasın cok kotuydu : (
Depremde hayatını kaybetmış herkese Allah rahmet eylesın..
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Hayatta kalanlar bir şekilde yaralarını iyileştirdiler ama memleketimiz için çok talihsiz bir gündü.
Sakaryada hala yaralarını saramamıs insanlar var. Bir cogu psıkolojık tedavı goruyor bı coguda ılac kullanıyor ;)
-
Alıntı:
MeMo Nickli Üyeden Alıntı
Sakaryada hala yaralarını saramamıs insanlar var. Bir cogu psıkolojık tedavı goruyor bı coguda ılac kullanıyor ;)
;) doğrudur.
-
Ben birsey yazamiyorum tüylerim diken diken oldu :(
-
4 sene yalovada oturdum,depremin izini ne sokaklardaki binalarda nede insanların zihninde gördüm,unutmadık unutmayacağız diye kendimizi avutuyoruz yalovadakilerin umrunda bile değil artık.ben korkudan dersaneye gidemedim binaların halini gördükten sonra :) 4 senede 1 kere tören düzenlendiğini gördüm,kocaman deprem anıtı var ve oturduğumuz apartmandaki alt komşumuz orada ölü olarak gözüküyo buda cabası.hacı mehmet ovasında bikaç tane yan duran binadan başka iz kalmadı , bence herkezin gidip o binalara bakması lazım.Ve yalovaya acil psikolojik merkez gibi bişey kurulması lazım,insanların çoğunda psikolojik sorunlar var ,en yakın arkadaşlarımın anlattıklarını dinledikten sonra benimde psikolojim kaymaya başlıcaktı neredeyse.sokaktaki sayısız akıl sağlığını yitirmiş insanları görseniz içiniz acır,her köşe başında akıl sağlığı yerinde olmayan insan...
-
17 ağustostan nefret ediyorum, o gün gelmesin direkt esgeçelim istiyorum, çocukluk arkadaşımı, tek kankamı elimden aldı.. lanet olsun o güne..
-
Alıntı:
atituti Nickli Üyeden Alıntı
4 sene yalovada oturdum,depremin izini ne sokaklardaki binalarda nede insanların zihninde gördüm,unutmadık unutmayacağız diye kendimizi avutuyoruz yalovadakilerin umrunda bile değil artık.ben korkudan dersaneye gidemedim binaların halini gördükten sonra :) 4 senede 1 kere tören düzenlendiğini gördüm,kocaman deprem anıtı var ve oturduğumuz apartmandaki alt komşumuz orada ölü olarak gözüküyo buda cabası.hacı mehmet ovasında bikaç tane yan duran binadan başka iz kalmadı , bence herkezin gidip o binalara bakması lazım.
Bir cok kısı unuttu zaten cunku bınalar gene bastan savma yapılıyor.
-
Allah rahmet eylesin, çok kötü günlerdi gerçekten, inşallah tekrar yaşanmaz :(