98 model aracıma karbon fiber kaput yaptırmak istiyorum istanbulda sebo usta yapıormuş sanrım yada başka yapan varsa benimle irtibata geçebilirmi... Hazır olanları çok pahalı oldugu için yaptırmayı düşünüyorum...
Printable View
98 model aracıma karbon fiber kaput yaptırmak istiyorum istanbulda sebo usta yapıormuş sanrım yada başka yapan varsa benimle irtibata geçebilirmi... Hazır olanları çok pahalı oldugu için yaptırmayı düşünüyorum...
selim satıyordu cf kaput ilanlarda olması lazım
kaçırdık yav ... :)
Satim sana ahuahu
aldıın parayamı :D
özgür satıcakmısn kaputu ..?
para lazım satabilirim ulas:)
bizde carbonla ugraşıyoruz fakat ikinci el temiz birşeyler de düşünebilirsin daha hesaplı olur bence
mustafa abi sızınkıler nekadar fıyat aralıgı
evet bi fiyat alalım uyarsa 2 tane yaptırıcaz...
yokmu bilgi verecek ..?
var.....:D
sana para lazım olmasa çoktan almıştım onu senden merka etme ... :D
para lazım hacı ya s300 ve p28 alıcam daha:D
p2p veriim :D
arkadaslar ben carbon uretiyorum ama bendekı urunler dry carbon . piyasadakı urunlerden yuksek fıyatı. aynı zamandada cok daha kalıteli ve hafıf!
deniz senin ustan kim kendin mi yapıyosun ?
benım ustam yok ben 4 aydır egıtımını alıyordum kendım yapıyorum . ankarada sasmazda kendıme yer actım . kaplama felan yapmıyorum . polyester kullanmıyorum ben . benım yaptıgım sıstem cok farklı. we malıyetlı bı sıstem . dry carbon dıye arastırırsanız nette bulabılırsınız . yaptıgım bıkac urunu eray gordu hatta hafta sonu ıstanbuldayım yıne geldıgımde gosterebılırım sanada mustu:)