Arabasının altını ziftleten oldu mu hiç ? Honda Crv"ye yaptırmayı düşünüyorum lastik sesi alıyor.Bir faydası olur mu olmaz mı var mı bilen ?
Printable View
Arabasının altını ziftleten oldu mu hiç ? Honda Crv"ye yaptırmayı düşünüyorum lastik sesi alıyor.Bir faydası olur mu olmaz mı var mı bilen ?
senin crv lastik sesini daha cok camurluktan almiyomu?_
kanka 0212 579 25 21 den seref ustaya danısırsan senın ıcın en saglıklı cozumu soyler sana
rica ederim hondayla ilgili her sorunda ona danisabilirsin
bizim burada bitane STi ın çamurluk içlerine yapmıstı usta baya bi kesmisti sesi
Kullandığınız lastikle de alakalı o ses. bizim Freelander da Continental al terrain lastik varken 120 nin üstüne çıkamıyorduk sesten :) fakat uygulamayı yaparsanız tabiki bir işe yarar (umarım)
böyle şeylere gerek yok korkuteli tarafından antalyaya doğru gidersen araban öyle bir ziftlenirki para versen o kadar güze yaptıramazsın :D
Ziftletmeye karar verdim yaptırayım bakalım nasıl olacak...
ben 3m ürünleri ile yaptırmıştım eski aracıma baya farketmişti
maliyet olarak neye patlıyor bu işlem?
ziftlemeden önce bence bir poliüretanıda sorarsan daha iyi olur.esnek pütürlerin zamanla deforme olup dökülmesini engelliyor,ziftten çok hafif... araba toplamak için bayağı gezdiğimizde artık daha tercih edildiğini mantıklı olduğunu kaportacımız anlatmıştı.
Altını komple ziftletmenin?
Teşekkürler şimdiden cevap için