-
(1.4is) vs. (1.4i) ??
ikisinden birini alacak olsanız hangisini seçerdiniz ve neden ?, ikisi de 1400CC ve aynı beygirlere sahip diye biliyorum ben, performans olarak da başlıklarda ve çevremdekilerde duyduğum şu ki headers ile 1.4 is mükemmel değişiklik gösteriomuş, acaba 1.4i de öylemidir ?, bir de şunu gördüm ilanlarda 1.4i ler daha ucuz ve daha düşük kilometreli, bana 1.4 daha cazip geldi , siz ne düşünüyorsunuz ? ne gibi farkları var performans olarak 1.4i ye de headers takınca 1.4is de ki kadar fark olurmu, son olarak bir şey daha ekliyorum, aradaki fark güvenlik paketimi ?
-
-
eğer euro civic'ten bahsediyorsan,rover kasa denilen bir araçtır.ikinci eli kötüdür,içinde donanımı full dür.modifiye edenide ben görmedim.
-
hayır euro civic deil , normal civic hblerin 96-01 versiyonundan 1.4i olarak geçen bi model var bkz.http://www.sahibinden.com/bakmadan_g...XQQdisplayitem
-
yok öyle bişi.euro'lar 1.4 i japonlar 1.4is ilan sahibi yanlış yazmış
-
üst üste hepsi 1.4 ies işte aynı motor benim bildiğim..
-
-
doğru 1.4 is yazıcaktım kafam corba oldu :D
-
Ben 1.4 is var diye biliyorum..İS İ den daha iyi herhalde..
-
ama bi tek o ilan yok baya bi ilan var o şekil olan :) ruhsatlarında öyle yazıyorki o kategoriye koymuşlar die düşünüyorum
-
1.4i tr de yok onlar 75 hp burdakılerın hepsı is.ies flnda yok evet:D
-
o zaman konu silinebilir :)
-
benım arabamın ruhsatında
tipi : civic 1.4 is düz s6r abs srs 3k
yazıyor :D:D
-
1.4 is lere headers hp olarak ne veriyor yanında düz boru otto son susturucu cai de eklersek