ankarada acık havada kahvaltı yapılabilecek yer onerisi olan var mi?? golbasi tarafi istiyırm gol etrafi falan livadir özsuttur artık :D biraz sıktı
onerilerinizi bekliyorum
Printable View
ankarada acık havada kahvaltı yapılabilecek yer onerisi olan var mi?? golbasi tarafi istiyırm gol etrafi falan livadir özsuttur artık :D biraz sıktı
onerilerinizi bekliyorum
Burayı öneririm harika bir yer çocuklar için park vs var göl manzaralı, At ve Atv binebilirsiniz :D Kahvaltı kişi başı 10 lira..
http://www.centilmenbinicilik.com/ce...piknik,36.html
gusel baya :D sagolasin kadir abi
bu hafta sonu buradayim kismetse bakalim... saolasin sefim :D
kış geldı yaa ne açık havası :D
iste son demler :D yaw 24 25 derece dio meteroloji :D degerlendirmek lazim
hani nerde kis ? :D dur mertcan aaazini hayra ac yaau gumushanede 30cm kar var diye ne kisi ?
ben bu sene sert bi kıs bekliyorum baharda yaz da kontrolsuz :D oldu ama bu benim gorusum tabi :D :D
bu sene zictik diyorsun yane ? gidiiimde kombi alayim bari bu yetersiz kalacak o zaman...
Combolar sadece açık hava değil..Kamelyalar var kapalı ..yerde sedirler felan..semaverle çay geliyo,omlet,sigara böreği,sucuklu yumurta patates kız. felan ne istersen iste 10 kaat :D
Ayrıca yaz aylarında Adem Doruk alabalık tesisleride açık büfe kahvaltı veriyo
Kazana giderken Cennet Bahçesi diye bir mekan var Nilüfer Hn. yeri ve gerçekten çok güzel bir yerdir. sabah kahvaltısı falan gayet makul bir fiyatta. 10 dönüm arsa yeşillikler içinde güzel bir mekan düşünürsen.
İncekte Bey-Met (Beyhan ablanın yeri). tavsiye ederim...
Yeri Aykan Koleji'ni geçtikten 1-1,5km sonra...
Kolej yolunda değil burası. Ana yoldan hiç sapmıyorsunuz. Atılım'ı falan geçeceksiniz...
incekte Murat usta'nın yeri var orasıda güzel atılımı geçtikten sonra 3. ışıkları geçer geçmez sağda (3. ışık konusunda yanılıyo olabilirim :D)