arkadaslar aurisin farlarını siyaha boyamayı düşünüyorum sizce nasıl durur??
Printable View
arkadaslar aurisin farlarını siyaha boyamayı düşünüyorum sizce nasıl durur??
Bencede elleme hoş durmaz...
daha once gordunmu yada resmı warsa paylasırsan daha net fıkır belırtme ımkanı olur
yok görmedim astra sedanda vardı fabrika çıkışı siyah onda gördüm de aurise yapsam nasıl durur dıye merak etttim
Mat siyah degil de bu tonlarda güzel olabilir ;)
http://i373.photobucket.com/albums/o...allery-116.jpg
haklısın valla bu çok daha tatlı durur benim araba sıyah gerçi ama mat sıyahtan daha ıyı dedıgın gıbı bu renk te bı sıkıntı daha var tekırdagda bunu yapıcak boyacı bulmak buyuk bı zorluk:)
renk konusu o kadar sıkıntı değilse kendinizde boyayabilirsiniz ufak bi zımpara (1200lük ideal ) sonra sprey boya ile 2 3 kat ince atarsanız gayet güzel oluyor.
hıc elleme orjınal ddaha tatlı duruoo
valla benimde iyice kafam karıştı simdilik orjınal kalsın dıyorum sonraya dogru bakarım bıısyler
izmirde far karartmalı auris gormustum gayet guzel duruyordu bence ama resimdeki gibi olursa cok daha guzel olur ;)
resimdeki gibi yapabilicek biyer bulsam dakika düşünmez yaptırırımda...senın gordugun sıyahmıydı??
evet mat siyah... :)
resimdeki gibi olucaksa güzel olur
İzmirde bu gün gördüm ve çok tatlı olmuş bence kesin karart.!
ya ıstanbula gıdıyım ben bu aralar ozaman :)
mat siyah yerine aracın boya kodu(sprey'e doldurtup) ile boyayıp tek renk gözükse daha iyi olabilir.
bende oyle dusunuyodumda abının yolladıgı resım cok ıyı duruyo gercı resımde beyaz benım araba sıyah
istanbul'da bu işi yapan çok iyi yapan bir yer biliyorum. PM atarsanız oradan onların sitesini yazabilirim. auris için de yaptılar daha önce ve led döşediler....
eğer yaptırmadıysanız daha bana PM atabilirsiniz...