Arkadaşlar bu aracını tanıyan bilen varmı. almayı düşünüyoruz. bildiğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.
http://www.sahibinden.com/vtec_doch_...XQQdisplayitem
Printable View
Arkadaşlar bu aracını tanıyan bilen varmı. almayı düşünüyoruz. bildiğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.
http://www.sahibinden.com/vtec_doch_...XQQdisplayitem
kaputun altı resmen kümes gibi....
Dispiratör neden yamuk duyuor bunun ?
Bu fotolar motor yerleştirilirken cekilen fotolar oldugundan pek aldanmamak lazım. Bildiğim kadarıyla arac vtec acmıyordu cünkü crx sanzumanı kullanılmıstı. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Birde motor karsıdan bakınca hafif sağa eğimli duruyordu ama aracı yapan ,sahibi bana bu sorunu düzelttiklerini söylemişlerdi. Sonra el değiştirmiş artık bilmiyorum
19 yaşında bir araba ve 12000 TL... Altın olsa 19 yılda 12000 TL etmez...
Görüntü gercekten cok kötü.
Pek de bakımlı bi araca benzemiyor.Hocamın söylediği gibi kümese dönmüş.Gazlama amacıyla kullanılmışa benziyor.Yani bakım adına birşey göremedim desem abartmış olmam.Motorda yamuk duruyor zaten.İncelemek lazım tabi.1 fotoyla aracı karalamak hoş gelmedi şahsım adına.
Açıklamalara sağlıklı bir biçimde vtec açıyor yazmışlarda tabi gidip görmeden aldanmamak lazım. izmirde olan arkadaslar belki biliyorlardır aracı.
Aracı yakından biliyorum. Çevremden bikaç kişi ilgilendi bu arabayla, gidip baktılar baktırdılar. Öncelikle motordaki sorun giderildi, vtec selenoidi değişti sorun kalmadı fakat aracın kasası içler acısı. Sitede üye speed nickli özdin abimiz gidip bakmıştı bu arabaya ve sadece kapıdaki kaynakların en az 5 kere üstüste yenilendiğini, artık kaynaklancak yer kalmadığını söylemişti. Ben gidip bizzat kendim incelemedim, çevremdeki arkadaşların söyledikleri bunlar. Bunların haricinde bilgisi olanda sanırım yazar. Saygılar...
telefonda 11 e bitiyo.. bence mantıklı alınır ...
Valla aracın sasesi güzelse kapıdaki kaynağa cok takılmamak lazım. Ama kasasıda güzel olmayan bir araba 12 bin etmez orası ayrı. Bendeki rexinde sasesi cok güzeldi ama kasa iptal durumdaydı sattığım rakamda belliydi. Kasası hurda bir rex motoruyla beraber (motor bitik) 2500 e bulunuyor. 5 binede max. motor alıp taktın ettin daha ucuza cıkarırsın hemde üstüne yüklersin güzelin haylı hayli üstünde bir yürüyüsü olur
10'a bırakmıştı bana. Ama kararsızım hala.